FOTBAL ÎN LIVING: Un fotbal "nemaipomenit"

D.N.
Sport #Euro 2012 / 25 iunie 2012

FOTBAL ÎN LIVING: Un fotbal "nemaipomenit"

Lumea se schimbă, aceasta este o constatare evidentă şi pentru cineva care şi-a petrecut ultimii 20 de ani de viaţă într-o peşteră. Fotbalul se schimbă şi el. O echipă a Italiei atât de ofensivă nu a prea văzut nimeni, spiritul de conservare a fost aruncat la gunoi de antrenorul Pranadelli, care a găsit doi atacanţi numai buni de internat la spitalul de nebuni şi i-a trimis pe teren să facă tot ce vor. Şi fac de toate, şutează, driblează, ratează, se ceartă cu colegii şi arbitrii. Că fosta campioană mondială s-a calificat în semifinalele Euro 2012 după loviturile de departajare e o chestiune de noroc englezesc şi de geometrie a barelor porţii lui Hart, care păreau mult mai mult de trei la acest meci. S-a schimbat şi jocul Angliei. Dar s-a schimbat într-un mod ciudat. Să ai pe teren un "plop" precum Carroll şi să nu îl iei cu asalt cu centrări, tu care ai inventat centrarea din orice poziţie, miroase a sinucidere ratată.

A fost un meci nemaipomenit ar spune comentatorul TVR pentru care în prima repriză : Pirlo pasa nemaipomenit, Buffon respingea nemaipomenit, De Rossi şuta nemaipomenit, Balotelli avea execuţii nemaipomenite şi în general totul era nemaipomenit, de parcă fotbalul tocmai se inventase duminică dimineaţă.

Fără să fi urmărit acest lucru, englezii au făcut din plin jocul Germaniei, obosindu-i teribil pe italieni înaintea semifinalei de joi. Chiar şi aşa cu azzurrii storşi precum portocalele roşii de Sicilia şi cu germanii odihniţi obraznic de Low, semifinala aceasta este de 1,X, 2 solist, cum ar zice un parior neprefosionist bântuit de simţul umorului atunci când e vorba de banii altora.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nemaipomenitele nemaipomenitelor fraze si faze chiar mi-au bruscat carotida, pardon timpanul . Chiar daca li s-au deblocat conturile celor de la tvr, se pare totusi ca nu dispun de fonduri pentru cursuri de limba romana. Despre meci ,numa de bine, fu tare, sper ca Bufonica sa se si odihneasca acum , sa se antreneze corect , nu doar cu pornaciuni, pentru ca , peste doar 3 zile sa poata face fata asaltului nemtesc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb