FOTBAL ŞI BANI Parteneriat anti-blat!

DAN NICOLAIE
Ziarul BURSA #Sport / 21 martie 2017

 COSTIN NEGRARU, PER WIDERSTROM , RĂZVAN BURLEANU, CHRISTOPH DAUM(DE LA STÂNGA LA DREAPTA).

COSTIN NEGRARU, PER WIDERSTROM , RĂZVAN BURLEANU, CHRISTOPH DAUM(DE LA STÂNGA LA DREAPTA).

Federaţia Română de Fotbal a semnat un parteneriat pe o perioadă de patru ani, cu posibilitate de prelungire, cu o cunoscută casă de pariuri, care operează în ţara noastră. Vestea nu este una foarte bună pentru oamenii de fotbal (jucători, antrenori, oficiali) care au obiceiul să parieze pe partide în care sunt implicate echipe autohtone, de acum aceştia putând să fie descoperiţi mult mai uşor. Alături de Răzvan Burleanu , preşedintele FRF, şi de Per Widerstrom , CEO Fortuna Group, la evenimentul prilejuit de anunţarea acestui parteneriat s-a aflat şi Costin Negraru, managerul Departamentului de Integritate din cadrul FRF, şi selecţionerul Christoph Daum.

Din punct de vedere al parteneriatelor şi contractelor de sponsorizare, lucrurile evoluează foarte bine la FRF, mult mai bine decât o fac pe gazon reprezentativele naţionale. Chiar dacă nu s-au oferit date despre valoarea acestei noi înţelegeri, surse de presă informează că în acest moment în visteria federaţiei intră anual 5.000.000 de euro în urma acestor parteneriate.

Răzvan Burleanu este convins că semnarea acestui contract înseamnă un pas mare pe drumul performanţei şi integrităţii: "Suntem bucuroşi să avem încă o confirmare a strategiei comerciale de succes pe care Federaţia Română de Fotbal a implementat-o. Primim în familia fotbalului românesc un membru important, alături de care am convingerea că ne vom bucura pentru succesele Echipei Naţionale şi pentru reuşitele proiectelor dedicate dezvoltării fotbalului. În acelaşi timp, campania noastră pentru asigurarea unui climat fotbalistic dominat de integritate se întăreşte şi vom putea implementa noi măsuri prin care fenomenul fotbalistic să fie protejat şi să evolueze. (...) Dacă până acum 3 ani nu am avut niciun caz cercetat sau dovedit de meci trucat, asta nu înseamnă că astfel de lucruri nu s-au întâmplat. Acest parteneriat este menit să ne ajute să avem un fotbal curat, acesta fiind modelul implementat de către toate federaţiile din Occident."

Per Widerstrom speră ca această înţelegere, valabilă până în martie 2021, să fie prelungită şi ca în cel mai scurt timp să fie vizibile efectele pozitive: "Prin acest parteneriat ne propunem să contribuim la dezvoltarea fotbalului românesc, care este unul dintre cele mai iubite sporturi de echipă din România. Convingerea Fortuna este că fotbalul, precum şi toţi cei implicaţi în acest domeniu, inclusiv suporterii, au puterea de a creşte acest sport şi de a menţine integritatea sa. Împreună cu Federaţia Română de Fotbal ne dorim să susţinem şi să milităm pentru un Fotbal Curat, inclusiv prin proiecte dedicate". Fortuna este sponsorul principal al Asociaţiei de Fotbal a Cehiei, forul conducător al fotbalului din această ţară, al ligii de fotbal din Slovacia, precum şi al celui mai important club din Polonia, Legia Varşovia.

Selecţionerul Christoph Daum crede că un fotbal curat este un fotbal imprevizibil, în care orice se poate întâmpla: "Ce este fascinant la fotbal e că niciodată nu ştii ce se întâmplă. De multe ori eşti absolut sigur că vei câştiga şi tocmai atunci pierzi, iar în alte momente nu ai niciun motiv să fii optimist şi lucrurile ies bine. Eu pregătesc succesul, dar nu-l pot garanta!".

Costin Negraru este convins că o colaborare cu casele de pariuri este vitală în luptă împotriva pariurilor ilicite, mai ales că şi acestea sunt afectate de meciurile trucate.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb