"G4S România" are un nou director executiv

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Servicii Financiare / 2 iunie 2009

"G4S România" l-a numit pe Octavian Mârza în funcţia de Director Executiv al Diviziei de Cash. Cu o vechime de peste 8 ani în cadrul companiei, domnul Mârza a implementat numeroase proiecte de dezvoltare şi a coordonat activitatea operaţională de cash (transport valori, procesare numerarului, alimentarea bancomatelor).

În noua sa poziţie, domnul Mârza va conduce echipa de management a Diviziei de Cash în vederea realizării tuturor obiectivelor operaţionale propuse, dezvoltarea portofoliului de clienţi şi mărirea cifrei de afaceri.

Liviu Târşea, preşedinte G4S România, a declarat: "Avem o echipă puternică şi am încredere că, sub coordonarea lui Octavian, vom continua traiectoria ascendentă pe care compania noastră o urmează de câţiva ani. Promovarea sa în cadrul G4S este o recunoaştere a realizărilor sale şi o dovadă a potenţialului său".

"Având în vedere contextul crizei economice mondiale, compania noastră va întreprinde măsuri de consolidare a parteneriatului cu beneficiarii săi, iar una dintre principalele valori va rămâne în continuare orientarea către client. Compania noastră a reuşit să transforme serviciile de securitate într-o industrie, iar eforturile noastre încep cu angajamentul de a menţine poziţia de lider de piaţă a G4S", a adăugat Octavian Mârza.

Octavian Mârza s-a alăturat echipei G4S în 2001, în timp îndeplinind funcţii în diferite departamente din cadrul companiei cum ar fi cel de procesare a numerarului, Departamentul de Securitate şi Departamentul Operaţional.

Experienţa acumulată pe parcursul anilor în cadrul firmei i-a adus un bagaj de cunoştinţe, experienţa şi abilităţile necesare noii sale funcţii.

"G4S este cel mai mare grup din lume ce oferă soluţii de securitate, specializat în externalizarea proceselor companiilor în sectoarele în care riscurile legate de securitate şi siguranţă sunt considerate a fi o ameninţare strategică. G4S este cel mai mare angajator cotat la Bursa de Valori din Londra şi listat, de asemenea, la Bursa de Valori din Copenhaga.

G4S desfăşoară operaţiuni în peste 110 ţări şi are peste 570.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb