Galaţi: Bloc modernizat cu fonduri europene

ANA FELEA
Miscellanea #Construcţii / 2 februarie 2022

Galaţi: Bloc modernizat cu fonduri europene

Un bloc vechi de peste şase decenii a fost modernizat cu fonduri europene, accesate de Primăria Galaţi. Investiţia s-a ridicat la 570.000 de euro.

"Principalele lucrări de intervenţie au vizat izolarea termică; termohidroizolarea terasei; schimbarea tuturor elementelor vitrate din lemn şi PVC neconforme, cu tâmplarie din profile PVC cu geam termoizolator triplu; închiderea balcoanelor şi logiilor cu tâmplarie din PVC cu geam termoizolant; uşile de acces din exterior se vor înlocui cu tâmplarie din PVC şi vor fi echipate cu dispozitiv de autoînchidere; izolarea planşeului peste subsol; schimbarea lămpilor de iluminat existente pe casa scării, cu lămpi de iluminat tip LED, care au o durata de viaţă ridicată şi consum redus de energie.Valoarea totală a proiectului este de 2.747.753 lei, formată din asistenţa financiară nerambursabilă de 1.648.366 lei, cheltuieli neeligibile de 476 lei, contribuţia Municipiului Galaţi şi a Asociaţiei de Proprietari nr. 105bis fiind de 1.098.910 lei. Lucrările au fost execuate de către SC DAVIDE CONSTRUCT SRL, în baza unui contract de 2,4 milioane de lei", informează, printr-un comunicat de presă, reprezentanţii Primăriei Galaţi.

Blocul M, situat în centrul oraşului, a fost construit în anul 1958, are regimul de înălţime St+P+4E, o suprafaţă construită de 2.144 mp şi este format din 5 scări cu 122 de apartamente.

Proiectul "Creşterea performanţei energetice a blocului de locuinţe M, str. Albatros nr. 1 din Municipiul Galaţi", Cod SMIS 122620 este finanţat în cadrul Programului Operaţional Regional 2014 - 2020, Axa prioritară 3 - Sprijinirea tranziţiei către o economie cu emisii scăzute de carbon, Prioritatea de investiţii 3.1 - Sprijinirea eficienţei energetice, a gestionării inteligente a energiei şi a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice, inclusiv în clădirile publice, şi în sectorul locuinţelor, Operaţiunea A - Clădiri rezidenţiale, Apel dedicat sprijinirii obiectivelor SUERD.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb