Garanti Bank, parteneriat cu CFR Călători

Andrei Stan
Bănci-Asigurări / 25 august 2015

Împreună cu NETOPIA mobilPay, banca va oferi tuturor posesorilor de card posibilitatea de a-şi achiziţiona online biletele de tren

Garanti Bank a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă, că a încheiat un parteneriat cu CFR Călători, prin care orice posesor de card îşi poate achiziţiona online biletele de tren, de la https://bilete.cfrcalatori.ro.

Platforma de procesare a plăţilor va fi asigurată de către NETOPIA mobilPay, unul dintre cei mai importanţi procesatori de plăţi online cu cardul din România, iar tranzacţiile vor fi procesate de către Garanti Bank.

"Plăţile online reprezintă unul dintre cei mai importanţi paşi spre o nouă eră digitală. La nivel local, numărul tranzacţiilor online creşte cu aproximativ 20% în fiecare an. Acest lucru denotă nevoia oamenilor de eficienţă în efectuarea operaţiunilor financiare. Prin noul parteneriat cu CFR Călători dorim să oferim tuturor posesorilor de card din România, indiferent de banca emitentă, posibilitatea de a plăti rapid biletele de tren, în cel mai simplu simplu, sigur şi rapid mod posibil", a declarat Emre Unal, director carduri, Garanti Bank.

"Una dintre priorităţile noastre o reprezintă dezvoltarea platformei de vânzare online a biletelor de tren şi suntem deschişi la parteneriate care facilitează accesul uşor, rapid şi sigur al călătorilor la astfel de achiziţii. Cumpărarea de bilete online este în creştere, ceea ce se reflectă şi în veniturile rezultate în urma achiziţiilor online din prima jumătate a anului 2015, care au crescut cu aproape 70% faţă de anul trecut", a explicat Iosif Szentes, director general CFR Călători.

"În zilele noastre, plăţile online reprezintă o nevoie care nu mai poate fi ignorată, mai ales în zona de servicii publice, menite să ne facă viaţa mai uşoară. Prin parteneriatul cu Garanti Banck, ne bucurăm să oferim călătorilor români cea mai simplă şi convenabilă metodă de plată pentru biletele de tren", a afirmat Antonio Eram, CEO şi fondator al NETOPIA mobilPay.

Garanti Bank şi NETOPIA mobilPay sunt parteneri din anul 2010, iar împreună oferă servicii de procesare a tranzacţiilor cu cardul, pentru comercianţi, în mediul online.

Garanti Bank România face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reuneşte şi Garanti Leasing şi Garanti Credite de Consum.

Garanti Bank este deţinută de către Turkiye Garanti Bankasi A.S. (TGB), cea mai mare bancă din Turcia din punct de vedere al capitalizării bursiere. TGB are peste 10 milioane de clienţi în zonele corporate, comercial, întreprinderi mici şi mijlocii, precum şi retail, cărora le oferă servicii financiare integrate.

Garanti Bank România oferă o serie de produse şi servicii de calitate pentru toate segmentele de business: retail, IMM şi corporate. Prezentă în România din 1998, banca şi-a extins prezenţa naţională prin sucursale şi canale alternative, ajungând la o reţea extinsă de peste 300 de bancomate inteligente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb