Garanti BBVA lansează o nouă variantă a site-ului, cu multiple funcţionalităţi moderne pentru utilizatori

G.D.
Bănci-Asigurări / 18 aprilie 2023

Garanti BBVA lansează o nouă variantă a site-ului, cu multiple funcţionalităţi moderne pentru utilizatori

Garanti BBVA anunţă cu entuziasm lansarea noii versiuni a site-ului, iar ocazia nu putea fi una mai potrivită decât simultan cu cea de-a 25-a aniversare a băncii, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, noul site a fost creat pentru a fi mai rapid ca niciodată, mai uşor de navigat, cu o securitate îmbunătăţită şi mult mai prietenos cu utilizatorii, iar designul este in linie cu brandingul BBVA.

Clienţii noştri actuali şi potenţiali vor găsi informaţii noi şi detaliate despre produsele financiare şi serviciile pe care le oferim şi le vor putea accesa cu uşurinţă datorită noii versiuni a site-ului.

Unele dintre cele mai interesante funcţionalităţi adăugate în noua versiune sunt:

un motor de căutare dinamic, care permite utilizatorilor să exploreze mai rapid toate secţiunile site-ului, cu ajutorul unor cuvinte-cheie relevante;

un calculator de credite, care a fost refăcut şi îmbunătăţit şi în care au fost incluse şi creditele de nevoi personale, permiţându-le utilizatorilor să afle în doar câteva secunde suma pe care o pot accesa şi produsul potrivit pentru nevoile lor;

o interfaţă de ultimă generaţie, care le oferă utilizatorilor o experienţă de top, cu elemente de navigare prin care pot să parcurgă cu uşurinţă paginile.

Site-ul a fost creat în aşa fel încât să răspundă perfect atât în varianta pentru desktop, cât şi pentru dispozitivele mobile şi le permite utilizatorilor să aibă o experienţă cât mai plăcută, indiferent de varianta pe care o accesează.

De asemenea, căutarea de ATM-uri si/sau agenţii are o interfaţă îmbunătăţită, care permite localizarea rapidă a acestora.

Noua versiune a site-ului Garanti BBVA este uşor de utilizat şi are un aspect plăcut. Formatul actual permite încărcarea de mai mult conţinut şi mai multe fotografii, care oferă un aspect profesional şi inspiră încredere.

Noul site va fi SEO-friendly astfel încȃt utilizatorilor li se vor deschide acele pagini web care le oferă informaţii relevante şi valoroase, în strȃnsă corelaţie cu subiectele pe care le caută. Astfel, motoarele de căutare vor parcurge mai uşor fiecare pagină din site, interpretȃnd eficient şi organizȃnd mult mai rapid informaţia.

În condiţiile în care există un interes tot mai crescut pentru opţiunile user-friendly de accesare a operaţiunilor bancare, noua interfaţă va reprezenta un real sprijin pentru clienţi, fiind creată în acord cu nevoile lor. Noua versiune a site-ului este una intuitivă, astfel că poate fi utilizată cu uşurinţă şi de clienţii care nu sunt familiarizaţi cu tehnologia, pentru a afla toate informaţiile necesare despre produsele bancare din portofoliul Garanti BBVA, se menţionează în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Aha, mergeți și vedeti cate acte vor oamenii ăștia că sa faci un depozit bancar la ei. Buletin, adeverințe venit, etc. Zici că îți dau bani ei ție nu tu lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb