GE Money reduce dobânzile pentru creditele ipotecare

C.P.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 25 septembrie 2009

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric în România, a redus, începând cu luna septembrie, marjele de dobândă pentru toate creditele garantate cu ipotecă, cu până la 1%, operând totodată şi ajustări în zona comisioanelor, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

La GE Money dobânda pentru creditele ipotecare se calculează adăugând la indicele Euribor sau Libor la 6 luni o marjă fixă, aceeaşi pe toată perioada contractului.

Pe lângă reducerea de marjă, compania a operat modificări şi la comisionul de acordare, reducându-l de la 2,5 la 2% în cazul creditelor pentru achiziţie sau refinanţare.

Totodată, GE Money a eliminat comisionul de analiză a dosarului pentru toate tipurile de credite, comision în valoare de 200 lei.

"Piaţa creditelor ipotecare dă uşoare semne de revenire şi dorim să încurajăm revigorarea acesteia", a spus Cristian Dragoş, Directorul general al companiei care vinde credite ipotecare sub brandul GE Money. Domnia sa a adăugat: "Am redus dobânzile şi am renunţat la comisionul de analiză şi pentru faptul că dorim să încurajăm clienţii să apeleze la servicii de consultanţă profesionis-te. Compania noastră este specializată în credite ipotecare şi credem că, pe lângă un răspuns rapid, în această perioadă clienţilor le este de un real folos experienţa pe care o avem în această zonă".

La GE Money, marja de dobândă începe de la 7.8% pentru creditele ipotecare în Euro şi de la 8.8% pentru creditele în dolari. Compania nu percepe alte comisioane lunare sau anuale.

"Clienţii existenţi beneficiază la rândul lor de o scădere a ratei lunare, determinate de reducerea dobânzilor în linie cu principalii indici de referinţă", a adăugat Dragoş.

GE Money a intrat pe piaţa din România în 2006 prin achiziţionarea celor trei companii specializate în servicii financiare non-bancare: Leasemart Holding BV (deţinătoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi IFN SA (companie care oferă credite de consum) şi Domenia Credit IFN SA (companie specializată în credite ipotecare şi imobiliare).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb