GEORGE SIMION: "Ne legăm cu lanţuri în Parlament dacă în România se introduce certificatul verde"

G.B
Politică / 9 august 2021

George Simion

George Simion

George Simion, copreşedinte AUR, a declarat că parlamentarii AUR se vor lega cu lanţuri dacă România va introduce un certificat verde, similar cu cel din Franţa, unde pentru accesul la supermarketuri, restaurante şi evenimente publice e necesară fie dovada vaccinării, fie a trecerii prin boală, fie un test negative, potrivit G4media.

"Ne legăm cu lanţuri în Parlament dacă în România se introduce certificatul verde", a spus Simion la Antena 3.

El a mai susţinut că "în Franţa se încearcă separarea cetăţenilor între cetăţeni buni şi răi, un apartheid medical (...) Suntem categoric împotriva certificatului şi împotriva oricărei forme de restricţie şi discriminare."

El a respins eficienţa vaccinurilor, spunând că "cei care au trecut prin Covid au o protecţie mult mai sigură şi de durată decât a acestor seruri experimentale".

Liderii AUR s-au remarcat atât în campania electorală de anul trecut, cât şi după intrarea în Parlament, printr-un discurs violent conspiraţionist şi anti-occidental.

Opinia Cititorului ( 23 )

  1. Wow , Inca un cetatean care stie mai bine medicina decat specialistii . Daca avem noroc , sta legat in lanturi vreo 20 de ani

    1. alex, mai impingi oamenii spre moarte si iad cu vaccinul sau te abtii ?

      Ce este mai Alex de cunoscut? Trebuie sa fii medic sa intelegi ca vaccinatii se infecteaza destul de apropiat ca rata ca si nevaccinatii (eficienta 39%)? Ce iti este greu sa intelegi, mai Alexutule, ca tu, vaccinat, esti un agent potential patogen raspandac de virus ca si un nevaccinat? Cu ce te ajuta certificatul lui peste daca si tu va trebui sa te testezi la intrarea intr-un restaurant? Sau cumva tu nu vrei sa fii testat, sa iti platesti testul?

      De ce Alexutule nu vrei sa te testezi? Spune? Esti analfabet functional, nu stii nici macar acest lucru, ca tu esti usor infectabil? Si ca raspandesti? Cu ce te ajuta certificatul? Mai bine vii direct cu rezultatul testului la restaurant. Asta trebuie sa faci. 

      Vad ca esti an Analfabet functional , ca toti cei care repeta cifre fara sa pe priceapa.

      1. Cifrele din Israel ( 39%) extrem de diferite de cele din UK ( 83%) pentru ca in Israel s-a inceput magic vaccinarea in decembrie anul trecut , Iar in Anglia in Martie . Eficienta vaccinului incepe sa scada dupa 6 luni . 

      2. Formele grave si mortalitatea la cei vaccinati sunt extrem de mici, Iar vaccinul mentine o rata de protectie de 93% in Israel fata de formele grave si /sau mortale .

      3. Da, cei vaccinati pot transmite boala la nevaccinati, care pit face forma grava a bolii . Asta e problema reala a tarii, ca spitalele vor fi iarasi neincapatoare fata de numarul de bolnavi la toamna/iarna. Iar tie iti urea bafta, sa nu vrei , ca multi altii , vaccin pe patul de moarte, ca atunci va fi prea tarziu .  

      ...

      Tu inventezi statisticile din visele tale umede ? Ca nu au nicio legatura cu realitatea .

      De la începutul pandemiei, profesorul Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel în medicină, a făcut mai multe afirmații care au ajuns pe prima pagină a ziarelor - a celor din presa nesubvenționată guvernamental sau privat, desigur. Una dintre ele este despre originea „fabricată” a virusului și a inserțiilor sale identificate prin modele matematice care permit identificarea rupturilor armoniei așteptate. Această descoperire a fost confirmată într-un studiu scris împreună cu matematicianul Jean-Claude Perez, evaluat inter pares, apoi în platoul FranceSoir, precum și de numeroși experți internaționali până când a devenit una dintre ipotezele cele mai probabile, încetând să mai fie o teză „conspiraționistă”, așa cum o prezentase o parte din mainstream media, notează FranceSoir.fr.

      ?? ?Acesta este un apel către conducătorii care promovează, în țara lor și la nivel internațional, o vaccinare în masă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. 

      Pe baza unor date deocamdată experimentale, ei au permis și încurajat campanii de inoculare în masă a noilor tipuri de vaccinuri. 

      Aceste vaccinuri conțin o parte din ARN-ul virusului care codifică proteina de suprafață a acestuia pentru a-i permite să se fixeze pe celulele-țintă. Producătorii acestor vaccinuri au crezut în mod naiv și au lăsat să se creadă că organismele injectate vor determina un răspuns puternic de anticorpi care să neutralizeze această proteină de suprafață și să împiedice, astfel, transmiterea virusului. 

      Or, faptele contrazic această așteptare: vaccinurile produse de Pfizer, ModeRNA, Astra Zeneca nu împiedică transmiterea virusului de la un om la altul, iar vaccinații sunt la fel de susceptibili să-l transmită ca și nevaccinații. 

      În consecință, speranța obținerii unei „imunități colective” prin sporirea numărului celor vaccinați este cu totul deșartă. 

      Explicația acestui eșec este simplă: marea capacitate de mutație a virusului, împreună cu înaltul lui grad de transmisibilitate, permit selecția de variante rezistente la vaccin. 

      Este o cursă unde virusul va fi mereu cu un pas înainte.  

      Trebuie abandonată această cursă și refuzată vaccinarea obligatorie, mai ales a personalului medical, deja bine informat despre efectele secundare ale actualelor vaccinuri. 

      Le propun autorităților soluții salvatoare: 

      1. Vaccinarea cu un vaccin care să genereze o puternică imunitate celulară de tip T, precum vaccinul BCG/anti-tuberculoză (țările care au pus în practică o astfel de vaccinare au avut o incidență scăzută de Covid-19); 

      2. Tratamentul precoce al infecției cu ivermectină și antibiotic bacterian, căci există un co-factor bacterian care amplifică efectele virusului”. 

      Profesorul Montagnier și-a cântărit bine fiecare cuvânt când a lansat acest apel, care este întâmpinat favorabil de comunitatea medicilor și asistenților, dintre care mulți sunt devastați de decizia Consiliului Constituțional de a face obligatorie vaccinarea personalului medical. 

      Un medic reacționează: „Mulțumiri profesorului Montagnier, sperăm ca numeroși oameni de știință ca el vor veni să se alăture acestui apel pentru ca guvernul să poată deschide, în sfârșit, o dezbatere (pe această temă)”. 

      În aceeași zi în care s-a publicat apelul profesorului Luc Montagnier au avut loc proteste împotriva pașaportului „sanitar” și a vaccinării obligatorii a personalului medical în peste 180 de orașe din Franța. 

      Exista si varianta testarii, prostovanule!

      Nu te obliga nimeni sa te vaccinezi, dar este de bun simt sa dovedesti ca nu esti infectat atunci cand intri intr-un spatiu inchis ce este folosit si de alti oameni, pentru a nu le pune viata in pericol.

      Gandesti ca o maimuta si insisti sa ne tot dovedesti asta cu mesajele tale! 

      Da, se infecteaza si nevaccinatii (ca dealtfel si cei care au trecut prin boala,), insa in cazul lor:

      - virusul este anihilat mult mai repede (pentru ca anticorpii exista deja in organism) asa incat ei reprezinta un pericol pe o perioada de timp mult mai mica; 

      - simptomele si efectele in cazul celor vaccinati sunt mult mai usoare asa incat nu prezinta risc de supraaglomerare (sau blocare) a sistemului medical si in special a sectiilor ATI (permitand astfel sistemului medical sa intre intr-o stare apropiata de cea normala si sa trateze toti pacientii, fara a fi blocat de covidati). 

      Varianta cu certificatele este o cale de mijloc care ne permite sa ne apropiem de starea de normalitate. Alternativele ar fi sa venim toti cu dovada testului negativ (cale mai sigura, dar mai anevoioasa pentru socitate) sau sa intram liberi oriunde, oricum (calea mai usoara pentru acea parte a societatii pentru care gandeste altcineva si pentru care necunoscutii din mediu on-line prezinta mai multa incredere decat specialistii in medicina, dar mai daunatoare sanatatii, economiei si dezvoltarii natiunii). 

      In opinia mea masura certificatului verde este solutia optima in acest context, insa din pacate multi dintre noi sunt prea idioti pentru a gandi si a actiona rezonabil. Nu realizeaza ca luarile lor idioate de pozitie nu fac decat sa prelungeasca starea pe care ei insisi o critica si alimenteaza cu gaz un foc de care vrem toti sa scapam.

      Componenta mai putin evoluata a societatii umane (prostimea) este condusa de postarile trolilor comunisti din spatiul on-line (care duc un razboi mediatic perfid impotriva democratiilor si a tarilor dezvoltate economic), ignorand tocmai opiniile si recomandarile specialistilor in domeniul medical.  

      Una este sa porti virusul cu tine in societate 10-20 de zile (cazul nevaccinatilor) si cu totul altceva este sa-l porti in societate 1-2 zile (cazul vaccinatilor). Riscul de raspandire a virusului si de perpetuare a pandemiei este mai mare (evident) in primul caz asa incat te intreb: Doresti sa incheiem odata pentru totdeauna pandemia asta si sa intram in normalitate sau o alimentam in continuare si intretinem astfel starea asta total neplacuta pentru toti oamenii normali (ca avem si anormali, dupa cum se poate observa, care militeaza pentru continuarea pandemiei)?

      Unii incearca sa anihileze pandemia (guvernantii, personalul medical, componenta educata si inteligenta a societatii) iar ceilalti (trolii comunisti si prostii) se straduiesc sa o perpetueze prin impiedicarea masurilor de stopare a ei. 

    George Simion,

    iti adresez un mesaj personal tie. 

    Daca nu implici AUR impotriva certificatului de vaccinare si /sau a vaccinarii obligatorii ROMANIA E PIERDUTA !  

    In viitor doar AUR a facut-o!  

    Daca nu implicam AUR pentru apararea Romaniei impotirva acestor satanisme , sunteti gata morti !  

    AM incredere in tine, esti singura persoana care s-a aratat altfel decat leprele din politica romaneasca a ultimilor 30 de ani!  

    Sa nu te puna dracu sa ma / sa ne dezamagesti!  

    AUR, desi dictatorial, va fi alternativa din 2024 incolo . 

    Salveaza Romania Simioane!

    Scoala-te si salveaza Romania de propaganda satanista!  

    1. Daca salvarea poporului nostru consta in Simion atunci e vai de capul nostru.Astia de la AUR sunt fomisti,vor si ei ciolan,sunt in stare sa zica orice pentru asta ca doar nu-i doare gura,

      Macar suntem un UE , deci avem unde sa plecam daca vin dementii de la AUR

      Si de ce nu pleci de pe acum mai "alex", astepti marea imbulzeala:-)? Sau tie iti place la inghesuiala...

      iar ai lasat copilul nealaptat sa scrii prostii ! dementi sinteti voi , poate mai gasesti loc in olanda , tara depravatilor !

      Mai Vali, esti dus cu pluta.

      Treci pe la un psihiatru ca are multe de reparat la tine. 

      Nu numai ca mesajele tale denota prostie cu carul, dar esti si bolnav psihic.

    de sina de la tramvai leaga-te uslasule :))))

    Georgica sluga rusilor vrea sa fie din nou bagat in seama! prima data a dus in derizoriu dorinta de Unire. Apoi a bagat toate panaramele si infractorii in Parlament. Acum vrea din nou restrictii in Romania

    1. E agent acoperit sri. Nu-i sluga rușilor. Mai informează-te!!!

      Miroase a vodca de la o posta!

      din cate se vede , fara prea multa informare sri ne-a procopsit cu barna , ciolos , catu , johanis , adica partide si forte antiromanesti , iar aur nu pare a fi , cel putin pina acum .nu cred ca jigodiile de generali si-au facut transplant de creier .

    mai bine ar fi sa se lege cu lantul intr-un spital si in caz de ceva sa nu ceara ajutor medical....

    1. si mai bine ar fi sa te legi tu si alde tine de o grinda .....

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb