"Germanos" deschide patru noi magazine

A.B.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 9 august 2006

"Germanos Telecom România" va deschide, în perioada următoare, mai multe magazine. Unul dintre acestea va fi deschis în Bucureşti şi va avea o suprafaţă de 71 mp, iar altul în Iaşi, în suprafaţă de 85 mp. De asemenea, compania va deschide un magazin în Orăştie (judeţul Hunedoara) şi unul în Bârlad (judeţul Vaslui).

Decizia privind deschiderea acestor magazine a fost luată de acţionarii "Germanos Telecom România" în cadrul Adunării Generale Extraordinare, desfăşurată în data de 23 mai a.c. Tot atunci, acţionarii au mai hotărât să închidă depozitul societăţii din B-dul Preciziei din Bucureşti şi să deschidă un depozit în suprafaţă totală de peste 1.500 mp situat în comuna Ştefăneştii de Jos (judeţul Ilfov).

Conform datelor oficiale ale societăţii, domnul Nikos Kakoulidis a fost reales, la începutul lunii aprilie, în calitate de adminis-trator (manager general) cu putere executivă în consiliul de administraţie al "Germanos Telecom România", pentru o perioadă de patru ani.

Astfel, din consiliul de administraţie al companiei fac parte: Panos Germanos - administrator cu puteri depline, Nikos Kakoulidis - administrator cu puteri executive (manager general), Ioannis Karagiannis - administrator cu puteri depline, precum şi Loukas Petkidis şi Dimitrios Lolis - ambii având calitatea de administrator-membru.

Anul trecut, "Germanos România" a realizat vânzări totale în sumă de 97,9 milioane de euro şi un profit net de 4,9 milioane de euro. Veniturile consolidate înregistrate de toate operaţiunile Germanos în ţara noastră, Sunlight Industrial, Filiala Sunlight şi reţeaua de magazine "Germanos" au atins 97,9 milioane euro în anul 2005, înregistrând o creştere de 60% faţă de anul anterior.

Corporaţia "Germanos" are o reţea de aproximativ 100 magazine în ţara noastră, oferind consumatorilor serviciile operatorilor de telefonie mobilă "Connex", "Cosmote" şi "Zapp".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb