"Germanos" îşi extinde reţeaua de magazine

Carola Ionescu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 27 aprilie 2005

Germanos a inaugurat două noi magazine în Bucureşti şi Braşov, reţeaua numărînd în pre-zent 79 de magazine situate în 45 de oraşe din ţară.

Aris Karoussos, Director General al lanţului de magazine Germanos România, a declarat: "În acest an vom continua procesul de extindere al lanţului de magazine Germanos în Româ-nia, deoarece estimăm o creştere a pieţei de telefonie mobilă şi un interes crescut al clienţilor pentru cele mai avansate teh-nologii, inclusiv pentru serviciile de telefonie 3G".

Începînd cu această lună, clien-ţii Germanos vor avea la dis-poziţie noi produse şi servicii din domeniul telefoniei fixe şi mobile, inclusiv terminale compatibile 3G. Printre noutăţile pre-zente în magazinele Germanos se numără noua gamă de telefoane mobile şi accesorii Philips, noua linie de telefoane fixe Panasonic, noul serviciu Connex 2 în 1, carduri de telefonie internaţională şi Internet Astral. De asemenea, în gama de produse Smart se vor regăsi I Pod-uri Apple, noua gamă de produse digitale audio, video, foto marca Sony. Germanos colaborează cu doi operatori de telefonie mobilă, precum şi cu Romtelecom, comercializînd produsele acestei companii pe piaţa locală. Germanos şi-a în-ceput activitatea în România în anul 1996, prin deschiderea unui magazin care comercializează diverse tipuri de baterii. În 2000 a devenit o companie independentă: Germanos Telecom România SA. De atunci, reţeaua magazinelor Germanos s-a extins rapid, cuprinzînd în prezent 79 de magazine în 45 de oraşe din România.

Grupul de companii Germanos are sediul central în Grecia şi este lider în comercializarea produselor şi serviciilor de telecomunicaţii în Europa Centrală şi de Sud-Est. În cele 830 de magazine Germanos din 7 ţări, peste 100.000 de consumatori sînt conectaţi zilnic cu tehnologia. O altă componentă a activităţii grupului se referă la producţia şi distribuţia de sisteme energetice integrate şi baterii pentru aplicaţii speciale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9752
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5471
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3043
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9437
Gram de aur (XAU)Gram de aur385.5996

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb