"GlaxoSmithKline" a inuagurat ediţia a treia a Şcolii de Afaceri

V.B.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 5 iulie 2005

GlaxoSmithKline (GSK) a inaugurat a treia ediţie a Şcolii de Afaceri GSK, informează un comunicat al companiei. Proiectul are o valoare de peste 100.000 de dolari şi se adresează tinerilor absolvenţi de facultate. Ediţia din acest an a Şcolii de Afaceri se desfăşoară în două sesiuni (4-15 iulie şi 1-12 august 2005), la fiecare fiind admis un număr de 25 de participanţi. Cursurile vor consta în prezentări interactive şi exerciţii practice susţinute de profesionişti din echipa GSK. Domeniile în care vor fi pregătiţi cei 50 de participanţi acoperă principalele arii de activitate ale unei companii: marketing, vînzări, finanţe, resurse umane, comunicare şi relaţii publice, producţie şi dezvoltare organizaţională.

Baza de selecţie a cuprins 197 de aplicanţi proveniţi din 27 de universităţi din 12 oraşe. Participanţii din acest an provin în cea mai mare parte de la universităţi din Bucureşti (66%) şi Cluj-Napoca (14%), dar şi din alte oraşe, precum Braşov, Constanţa, Iaşi, Suceava şi Oradea. Cea mai mare parte a studenţilor admişi sînt absolvenţi ai facultăţilor cu profil economic (50%), fiind urmaţi de cei de la facultăţile de medicină şi farmacie (20%) şi cele cu profil sociologic (16%).

La selecţia finală au participat 126 de studenţi. Aceasta a fost efectuată prin intermediul unui Centru de Evaluare, condus de reprezentanţi ai GSK şi de o echipă a unei firme de consultanţă în domeniul resurselor umane. Evaluarea aplicanţilor a urmărit şi aspecte precum implicarea în proiecte extracuriculare.

Cei 50 de participanţi au vîrsta cuprinsă între 22 şi 25 de ani, iar mediile lor generale s-au situat între 8,01 şi 9,88.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb