"Global Finance" investeşte în CallPoint New Europe

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 22 iulie 2008

Global Finance, prin "Global Bulgaria and Romania Growth Fund" (Growth Fund), a achiziţionat un pachet minoritar de acţiuni în cadrul CallPoint New Europe EAD (CallPoint), o companie care oferă servicii de business process outsourcing (BPO) şi care operează call-centere în Sofia şi Bucuresti. CallPoint a fost fondată în Bulgaria în 2004 şi a intrat pe piaţa din Romania în 2007. Compania este specializată în furnizarea de procese de management de tipul "end-to-end" pentru toate sectoarele economice Principalele procese pe care le oferă sunt relaţii cu clienţii, telesales, cercetare de piaţă şi suport tehnic. CallPoint furnizează servicii în germană, engleză, franceză, italiană, romană, bulgară, rusă şi ungară. La cerere, CallPoint poate oferi BPO în până la 15 limbi străine. În mai puţin de patru ani de experienţă, CallPoint a atras clienţi de talie internaţională precum: Vodafone, Tele2, Europcar, Renault Nissan, Unicredit Group, Societe Generale, AIG, PostBank, Cofidis.

În prezent, CallPoint operează două call centere în Sofia şi Bucureşti care însumează în total mai mult de 300 de angajaţi. Suportul oferit de fondul GGF împreună cu experienţa acumulată de companie în serviciile de BPO poziţionează compania pe un nivel din care poate continua creşterea într-un ritm rapid, într-un sector deja foarte dinamic. Strategia de afaceri CallPoint vizează o creştere organică accelerată care va fi susţinută prin deschiderea de noi call-centere în alte oraşe din Bulgaria şi Romania dar şi prin expansiunea în ţările învecinate. În România, CallPoint plănuieşte să deschidă, în următorii cinci ani, încă două sau trei centre în afara Bucureştiului, ceea ce va conduce la creşterea numărului de angajaţi la 1.000.

Global Finance este unul dintre liderii pieţei de private equity din Europa de Sud Est, cu mai mult de 850 de milioane de Euro administrate până la această dată prin 8 fonduri. Dintre cele 850 de milioane de Euro, 520 sunt alocate celor 3 fonduri aflate în prezent în curs de a fi investite. Printre investiţiile făcute până la această dată de Global Finance în Romania se regăsesc: Total Soft, Orange, Sicomed, La Fourmi etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb