GLOBAL RESEARCH Gruparea ISIS, creată de Statele Unite

V.R.
Ziarul BURSA #Internaţional / 26 mai 2015

La fel ca Al Qaeda, Statul Islamic (ISIS) este o grupare creată în SUA, un instrument de teroare menit să scindeze şi să cucerească Orientul Mijlociu, bogat în petrol, respectiv că reducă influenţa în creştere a Iranului în regiune, potrivit globalresearch.ca.

Publicaţia arată că acest fapt, respectiv susţinerea de către Statele Unite a grupărilor teroriste, îi surprinde numai pe cei care "privesc ştirile şi ignoră istoria".

Secretele din spatele organizaţiei ISIS au început să iasă la iveală încă din 2014, mai ales datorită persoanelor din interior, respectiv a unor ofiţeri de informaţii din Serviciile Secrete ale SUA. Aceştia spun, citaţi de publicaţii străine, că Administraţia de la Washington a pus la punct "înarmarea strategică" a multor organizaţii din Orientul Mijlociu şi nu numai. Conform celor citaţi, aceşti "rebeli" cu care "luptă" SUA au două roluri şi anume: contribuie la distrugerea "regimurilor nedemocratice", respectiv la propaganda luptei împotriva terorismului invizibil.

Sursele mai spun că organizaţia teroristă Al-Qaeda nu mai era în măsură să întreţină propaganda "luptei împotriva terorismului", în condiţiile în care mulţi americani susţineau că atentatele din 11 septembrie 2001 au fost "o treabă internă", iar, în plus, apăreau tot mai multe dovezi în spaţiul public din care reieşea că familia Bin Laden şi preşedintele George Bush aveau o legătură specială, mai mult decât "o simplă prietenie".

Sursele citate declară că ISIS este "cea mai mare şi cea mai bogată grupare teroristă din istorie, care controlează cel mai vast teritoriu şi deţine cel mai mare arsenal militar". Potrivit acestora, "Casa Albă a declarat-o inamicul său numărul unu, dar apar tot mai multe informaţii despre rolul administraţiei Obama în finanţarea, înarmarea şi antrenarea ISIS, ca armă pentru dărâmarea regimului Assad din Siria. Acum, ea pare că a scăpat de sub control. Sau poate că nu..."

Sursele afirmă că ISIS reprezintă "cel mai vechi truc" şi anume: dăm naştere unui inamic înfricoşător tocmai pentru ca masele să "implore" guvernul să declanşeze un război.

Presa internaţională scrie că acesta este motivul pentru care filmele cu decapitări sunt atât de bine realizate şi mediatizate la nivel mondial.

Presa mai arată că ISIS, apărut "de nicăieri" în interval de câteva luni, şi-a asigurat un număr mare de resurse, arme, echipament de înaltă tehnologie şi specialişti de propagandă.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Vedeti ce faceti cu vocile pe care autoarea articolului din Bursa le aude sub frunte!

    Noua ordine din orientul apropiat poarta intr-adevar amprenta americana . Daca ei au creeat ISIS nu se poate dovedi insa este evident ca revolutiile organizate de americani, inlaturarea liderilor vechi, au creeat calea libera pe care ISIS s-a dezvoltat. Pe de alta parte, avioanele americane bombardeaza pozitiile strategice ale ISIS.

    1. Pompierul care da foc pentru a-si justifica existenta.

    Unele dintre mărturii fac parte dintr-un document obținut de Judicial Watch, printr-un proces federal, în urma căruia a obținut acces la un raport al US Defense Intelligence Agency (DIA), din 12 aug 2012.

     

    Pentru cine vrea documentul în original, îl poate căuta pe orice motor de căutare cu următoarele cuvinte "judicial watch dod dia release 2015 04 10 pgs 287" 

     

    Concluzia este una singură. Politicienii din Vest au avut la îndemână raportul de intelligence care le spunea că înarmarea teroriștilor va destabiliza foarte mult zona dar au vrut să facă asta pentru a scăpa de regimul sirian. Spune acolo că DIA a avertizat că ISIS ar putea declara un Califat Islamic. Da, știu ... urmează corul de "valori occidentale". 

     

    Autorul descoperirii este dr. Nafeez Ahmed:

    jurnalist de investigații, bestselling author și international security scholar. A scris pentru The Guardian, a câștigat un premiu 2015 Project Censored Award, cunoscut ca 'Alternative Pulitzer Prize’. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb