GLOBUL Bulgaria, membra a Grupului COSMOTE, aniverseaza un an de i-mode® si introduce în premiera terminale Nokia compatibile

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 26 septembrie 2007

Compania GLOBUL, membra a Grupului COSMOTE, aniverseaza un an de la lansarea serviciului i-mode pe piata din Bulgaria si este primul operator de telefonie mobila din lume care introduce terminalele Nokia 6120 clasic, N??ia N73 Music Edition si Nokia E65, adaptate pentru utilizarea serviciului i-mode.

Utilizatorii pot beneficia de serviciul i-mode activând-ul în reteaua magazinelor GLOBUL si cea a partenerilor, nefiind necesare setari suplimentare.

Prin terminale Nokia mentionate, utilizatorii GLOBUL au acces la o gama variata de site-uri informative sau de divertisment, precum si la servicii de e-mail si MMS prin contul lor i-mode.

Nokia 6120 clasic cu aplicatii i-mode ofera utilizatorilor acces la conexiuni de mare viteza precum 3G sau HSDPA, transmiterea si primirea de e-mail cu atasamente, aparat foto de 2 mega pixeli cu bliz si functie de panoramare.

Nokia N73 Music Edition i-mode are un card cu o capacitate de stocare de 2GB (circa 1.500 de melodii), tasta dedicata pentru accesare rapida a fisierelor care contin muzica, dar si un aparat foto de 3,2 mega pixeli cu lentile Carl Zeiss.

Un alt model cu aplicatii multiple este Nokia E65 cu i-mode, care combina functii pentru segmentul de business cu cele de divertisment, într-un design suplu si oferind totodata multimedia, aparat foto de 2 mega pixeli, UMTS si Wi-Fi.

În acelasi timp, pentru a marca prima aniversare a serviciului în Bulgaria, accesul la un numar de 47 de site-uri i-mode este oferit gratuit timp de o luna, pâna pe data de 21 octombrie.

De asemenea, utilizatorii i-mode din Bulgaria pot câstiga prin tragere la sorti câte un iPod nano de 2GB pe zi, daca se înregistreaza si participa la jocul "i-mania", pentru care a fost creat un link special pe pagina principala a portalului i-mode GLOBUL.

i-mode este cel mai popular serviciu de divertisment si informare din lume, cu peste 53 de milioane de utilizatori la nivel mondial. În Bulgaria, serviciul este oferit exclusiv de GLOBUL si ofera acces, prin intermediul telefonului mobil, la e-mail si la 59 de site-uri de stiri sau divertisment, dezvoltate de furnizori de continut renumiti, atât din Bulgaria cât si la nivel international.

GLOBUL este parte a grupului COSMOTE, operatorul cu cea mai mare prezenta în Europa de Sud-Est si care mai desfasoara operatiuni în Grecia, România, Albania si FYROM - prin companiile locale COSMOTE Grecia, COSMOTE România, AMC si COSMOFON.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb