GOOD Skin, noua gamă COSMETIC PLANT, propune generaţiei Z soluţii personalizate pentru o rutină de îngrijire completă a tenului

Media-Advertising / 8 martie 2023

GOOD Skin, noua gamă COSMETIC PLANT, propune generaţiei Z soluţii personalizate pentru o rutină de îngrijire completă a tenului

GOOD Skin este cea mai recentă gamă din portofoliul COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, fiind special creată pentru consumatorii tineri. Aceasta conţine 8 produse de îngrijire a tenului, cu concentraţii mari de ingrediente active în trend, sortimentaţia de geluri, seruri şi creme oferind posibilitatea de a crea rutine zilnice dedicate unor nevoi specifice - de la hidratare, energizare, luminozitate, până la reducerea acneei sau prevenirea apariţiei ridurilor.

COSMETIC PLANT continuă să inoveze pe piaţa produselor cosmetice, prin ştiinţă şi cercetare. Noua gamă GOOD Skin vine în întâmpinarea nevoilor tinerilor de îngrijire a tenului, cu o rutină zilnică care asigură soluţii personalizate. GOOD Skin cuprinde 8 produse de îngrijire a tenului: Cleansing gel cu niacinamidă şi Aloe Vera, patru seruri cu concentraţii mari de ingrediente active - Soft Peeling Serum cu acid lactic (AHA), acid salicilic (BHA), acid hialuronic şi extract de citrice; Hydra Filler Serum cu acid hialuronic, colagen şi Aloe Vera; Energy Boost Serum cu cafeină, minerale şi extract de cafea verde; Age Shiled & Glow Serum cu niacinamidă, retinol vegetal şi extract de lămâie -, STOP Acne Gel cu niacinamidă, retinol vegetal şi tea tree oil şi două creme pentru faţă, cu conţinut mare de ingrediente naturale - Hydra Boost Gel-Cream cu acid hialuronic şi Aloe Vera şi Protect & Mattify Cream cu retinol vegetal şi extract de ceai verde.

Rutină de îngrijire de la A la Z pentru tenul tânăr, în 3 paşi

Primul pas al unei rutine de îngrijire a tenului este cel în care are loc curaţarea şi, periodic, exfolierea. Curăţarea tenului este extrem de importantă ca prim pas pentru îngrijirea pielii, iar alegerea unui cleansing eficient poate face diferenţa. Cleansing gelul GOOD Skin cu niacinamidă şi Aloe Vera asigură o curăţare blândă, reglează secreţia de sebum şi menţine hidratarea. Peeling-urile blânde sunt utilizate pentru a trata afecţiuni superficiale, inclusiv melasma, acneea şi discromiile (modificarea culorii normale a pielii). Serul Soft Peeling conţine un cocktail de 15% ingrediente active care asigură o exfoliere blândă, curăţare şi hidratare optimă. În plus, corectează imperfecţiunile, redând tenului luminozitatea.

În al doilea pas al rutinei de îngrijire este targetată o nevoie specifică. Astfel, pentru un boost de hidratare, este recomandat Serul Hydra Filler, deoarece conţine un mix de 10% ingrediente active, care reîntinereşte vizibil pielea, umple ridurile din interior, creşte elasticitatea şi fermitatea pielii, efectele fiind vizibile chiar din primele zile de utilizare. În plus, menţine tenul hidratat, stimulând producţia de acid hialuronic din piele.

Pentru un plus de vitalitate, tinerii au la dispoziţie Serul Energy Boost, cu 10% ingrediente active, care energizează şi tonifică pielea, îi cresc fermitatea şi ajută la diminuarea primelor riduri. În plus, ingredientele active îmbunătăţesc hidratarea şi oxigenarea tenului şi refac deficitul de minerale din piele, acţionând încă din primele minute de la aplicare.

Pentru prevenirea apariţiei ridurilor, Serul Age Shield & Glow este alegerea potrivită deoarece, prin conţinutul de 10% ingrediente active, acţionează ca un scut împotriva proceselor de îmbătrânire şi de pigmentare a pielii. În plus, are efect de regenerare, redându-i tenului luminozitatea, elasticitatea şi aspectul sănătos

O problemă a tenului cu care tinerii se confruntă deseori este acneea, iar noua gamă conţine un produs dedicat acesteia - STOP Acne Gel cu niacinamidă, retinol vegetal şi tea tree oil, un produs noncomedogenic, cu acţiune dovedită prin teste de eficienţă, efectuate în laboratoare acreditate. Testele in-vivo, după o lună de utilizare a gelului (2 ori/zi), au demonstrat reducerea următoarelor leziuni acneice:

- puncte negre - în medie cu 69% (maxim cu 99,9%)

- pustule - în medie cu 47% (maxim cu 99,9%)

- papule - în medie cu 38% (maxim cu 99,9%)

În al treilea şi ultimul pas al rutinei de îngrijire, tinerii au nevoie de o cremă care să le confere, în funcţie de nevoi, fie o hidratare optimă, fie protecţie solară sau matifiere a tenului. Astfel, Hydra Boost Gel-Cream, cu o textură lejeră şi absorbţie rapidă, bogată în ingrediente active, dintre care 96% naturale, înveleşte pielea cu un film invizibil, cu rol de hidratare, energizare şi netezire a acesteia. În plus, reduce pierderea de apă transepidermică şi stimulează regenerarea tenului. Pentru tinerii cu tenul mixt sau gras, Protect & Mattify Cream, cu retinol vegetal şi extract de ceai verde, asigură atât un efect instant de matifiere, protecţie solară şi hidratare, cât şi un efect de hidratare pe termen lung. Filtrele solare organice acoperă un spectru larg al radiaţiilor ultraviolete cauzătoare de arsuri şi fotoîmbătrânire, asigurând un SPF 15.

Produsele din noua gamă sunt produse vegane şi nu sunt testate pe animale. În plus, ambalajele produselor au fost gândite astfel încât să evidenţieze cu uşurinţă paşii pentru o rutină zilnică completă de îngrijire, în funcţie de necesităţi, indicând eficient beneficiile şi nevoile cărora se adresează fiecare produs în parte, precum şi concentraţia de ingrediente active.

Toate produsele din gama GOOD Skin sunt acum disponibile pe https://cosmeticplant.ro/, iar în curând vor fi şi pe rafturile magazinelor din comerţul modern, precum şi în farmacii şi magazine naturiste.

(C)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb