"Gras Savoye" România estimează afaceri în creştere cu 20% în acest an, la 1,8 milioane euro

N.I.
Ziarul BURSA #Companii / 4 februarie 2008

Gras Savoye România estimează o creştere a cifrei de afaceri cu 20% în 2008, până la 1,8 milioane euro, ca efect al dezvoltării companiei mai ales pe segmentul de asigurări de riscuri industriale, a spus Daniela Stoica, şeful departamentului de bunuri şi răspundere civilă al companiei, citată de NewsIn. În 2007, compania de brokeraj în asigurări Gras Savoye România a înregistrat o cifră de afaceri de circa 1,5 milioane euro. "Considerăm că asigurările de risc industrial şi cele de sănătate sunt cele mai atractive în acest an, însă vom pune accent şi pe asigurările de răspundere managerială", a precizat Daniela Stoica.

Compania de brokeraj în asigurări, Gras Savoye România, a intermediat prime brute subscrise de aproximativ 17 milioane euro în 2007, iar, pentru 2008, se aşteaptă la o creştere de 15 -20%, până la 20 milioane euro.

"Anul 2007 a fost unul excepţional pentru Gras Savoye România, deoarece am afişat o creştere de circa 50% faţă de 2006, însă nu ne aşteptăm la aceeaşi evoluţie pentru 2008", a spus oficialul Gras Savoye România.

Companiile mari deţin o pondere de 50% în ce priveşte structura portofoliului companiei, iar firmele mici şi mijlocii şi populaţia deţin restul, de 50%.

"Anul trecut, se aştepta o explozie a creditelor de răspundere managerială, însă legea nu a avut efectul scontat", a menţionat Stoica.

Ea a mai spus că, pentru o astfel de poliţă, cea mai mare acoperire a fost de 2 milioane euro, iar cea mai mică, de 500.000 euro. "La sfârşitul lui 2007, Gras Savoye România avea circa 600 -700 clienţi", a adăugat Daniela Stoica.

Ea a menţionat că Gras Savoye România este interesată să se dezvolte prin preluarea uneia sau mai multor companii locale de brokeraj, aşa cum s-a întâmplat în Polonia, Grecia şi Franţa şi, de asemenea, studiază posibilitatea deschiderii de birouri noi în mai multe oraşe din ţară.

Gras Savoye era, în 2006, al optulea broker de asigurări pe piaţa de profil din România, cu un volum al primelor intermediate de 41 milioane lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb