"Grawe Pension Services" va distribui fondul de pensii Vital al "BT Aegon"

D.U.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 28 august 2007

BT AEGON Fond de Pensii şi GRAWE PENSION SERVICES, broker de pensii private, au semnat recent, în Bucureşti, contractul de agent, în baza căruia compania Grawe Pension Services va distribui pensia privată VITAL, administrată de BT AEGON. Unul dintre motivele care au dus la iniţierea acestui parteneriat este faptul că GRAWE PENSION SERVICES face parte de Grupul Grawe, care deţine pe piaţa românească o companie de asigurări de viaţă - Grawe România Asigurare - aflată pe locul 5 în topul asigurătorilor de viaţă, la sfârşitul anului 2006, precum şi o firmă de inves­tiţii imobiliare - Grawe Consulting & Development Intl. Experienţa internaţională şi cunoaşterea pieţei româneşti sunt demonstrate deja de rezultatele înregistrate. Grawe Pension Services va aviza un număr de peste 2.300 de agenţi de marketing până la data de 17 septembrie a.c., cand va fi startul colectării adeziunilor pentru pensiile private obligatorii.

Fondul VITAL al BT AEGON va fi un fond de pensii obligatorii cu risc mediu, schema de investiţii aleasă presupunând alocarea a 70% din active în titluri de stat şi obligaţiuni, iar 30%, în valori mobiliare care se tranzacţionează pe pieţele reglementate din România şi din UE.

BT AEGON Fond de Pensii face parte din Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, 50% din acţiuni fiind deţinute de grupul olandez AEGON NV, iar 50%, de Banca Transilvania.

AEGON NV este una dintre cele mai mari companii de asigurări de viaţă şi pensii din lume, reprezintă unul dintre primele 10 grupuri financiare din Europa şi are în portofoliu aproximativ 30 de milioane de clienţi. Succesul internaţional de peste 160 de ani alcompaniei olandeze a demonstrat importanţa existenţei unui echilibru între experienţa locală şi puterea globală. Din acest motiv, grupul a optat, la începutul acestui an, pentru un joint venture cu Banca Transilvania, pentru a pătrunde pe piaţa românească a pensiilor private obligatorii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb