Grindeanu se arată convins că PSD va câştiga alegerile şi afirmă că, personal, exclude ideea unei alianţe cu PNL

J.P.
Politică / 2 noiembrie 2020

Grindeanu se arată convins că PSD va câştiga alegerile şi afirmă că, personal, exclude ideea unei alianţe cu PNL

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, susţine că, personal, exclude posibilitatea unei alianţe în următorul mandat parlamentar între PSD şi PNL, după modelul Uniunii Social Liberal, relatează news.ro.

Întrebat ieri, într-o conferinţă de presă, dacă PSD exclude încheierea unei alianţe de guvernare cu PNL, aşa cum s-a mai întâmplat în perioada Uniuni Social-Liberale, prim-vicepreşedintele social-democrat a arătat că, dincolo de deciziile care sunt luate în partid, personal exclude o astfel de alianţă.

"Eu pot să vă spun ce exclude Sorin Grindeanu, astea sunt decizii politice. Eu exclud acest lucru: modul în care a guvernat PNL-ul în acest an e o dovadă a iresponsabilităţii, a lipsei de performanţă în actul de guvernare, iar noi nu ne putem alia cu un asemenea partid. E părerea mea, dar, aşa cum ştiţi foarte bine, asta este o decizie politică. Nu am făcut decât să vă spun o părere personală", a afirmat el.

Grindeanu s-a arătat convins că PSD va câştiga alegerile parlamentare din 6 decembrie, evitând să spună cu cine ar face PSD alianţă de guvernare în situaţia în care ar câştiga alegerile.

"Dacă am învăţat ceva de la clasicii în viaţă, am învăţat că e bine să mergem pas cu pas. Deocamdată, noi ne propunem să câştigăm alegerile şi le vom câştiga", a afirmat Sorin Grindeanu.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Poate n-ar fi rau sa castige PSD alegerile parlamentare si sa dea prim-ministrul. Ar fi o lectie pt toti. Si pt Iohannis care i-a adus la guvernare pe PNL fara sa aiba majoritate in parlament, exact cum a facut si in 2016. O mica victorie tactica pt Iohannis, dar o infrangere strategica devastatoare pt ca l-a dus pe Dragnea la 49%. Noroc cu Ponta ca le-a luat cateva procente...

    Va fi o lectie importanta si pt PSD si pt electoratul PSD. Pt prima data in ultimii 25 de ani PSD va guverna intr-o perioada „proasta„ si in care va trebui sa ia masuri dureroase. Sincer, as vrea sa-i vad putin la munca, luptand din greu cu deficitele gemene, cu agentiile de rating, mergand cu mana intinsa la FMI si rugandu-se de multinationale sa vina cu investitii... In 2021 nu mai merge cu „wage-led growth„ a lui Socol si cu cresterea din pix a punctului de pensie.

    Si daca castiga PNL si daca castiga PSD, oricum va trebui sa luam masuri dure de ajustare in 2021-2022, asa ca parca as prefera sa las PSD sa faca treaba „murdara„ de data asta. Eu o sa votez cu PSD la parlamentare :) 

    1. Erata :

      :) reprezinta "zambetul lui Iliescu" 

      pentru cei ce nu au inteles ca ai spus la misto " Eu o sa votez cu PSD la parlamentare " 

    PNL stie ca propaganda va fi spilberata de realitate pe masura ce trece timpul iar realitatea poate fi falsificata doar pe termen scurt. America, Europa in ansamblu si Politicienii de la putere din Romania se tem de ce ar veni si doresc alegeri cay de repede. Opozitia ar prefera sa ii lase pe guvernanti sa se faca de rahat fie ca e America UE sau Romania

    daca se abordeaza acest subiect, imposibil de digerat , al unei aliante cu pnl , inseamna ca asa se va intampla . asta va dovedi ca , ce s-a vehiculat pina acum , blatul psd -pnl a fost adevarat . tot adevarat ca " razboinicii psd " ( razboinici de facebook ) vor sa spele toate jafurile si potlogariile facute de pnl , sub pretextul pandemiei , si sa le treaca la comun . castiga usr .

    1. Nu va castuga nmic.Daca castiga va fi dezastru aci Iohanis tot peOrban il va umi pentru sefia guvernului

      Si iohanis nu poate fi demis

    Pe cai că se filmează ....bingooo ....

    Stai linistit ca nu v a castiga alegerile. Sper sa nu obtina nici 20 la suta .

    Nu mai câștigă nici o alegere!

    Adio...... 

    Ce viseaza vrabia? ..... nuuu malai ci functia de premier sa poata da "pe sub mana " tot malaiul de la UE

    ca le-a mers cu "lasa-i maica sa fure ca ne da si noua, pensionarilor!" 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb