GRUIA DUFAUT Avocaţi a asistat FM Logistic în vânzarea portofoliului de spaţii logistice deţinute în România

G.D.
Companii / 6 aprilie 2023

GRUIA DUFAUT Avocaţi a asistat FM Logistic în vânzarea portofoliului de spaţii logistice deţinute în România

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT a asistat grupul francez FM Logistic, care operează în întreaga Europă, în cadrul unei tranzacţii de vânzare şi lease back a portofoliului său de 100.000 mp de spaţii logistice deţinut în România, către CTP, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, echipa de avocaţi a Cabinetului GRUIA DUFAUT a fost formată din Teodora KOLETSIS, Avocat Asociat, care coordonează şi practica în domeniul dreptului imobiliar şi Gabriela POPESCU, avocat senior, specializată în dreptul societar.

"Această tranzacţie este una semnificativă nu doar pentru piaţa de profil, ci şi pentru compania FM Logistic, care va continua să activeze pe piaţa din România, inclusiv din perspectiva parteneriatului încheiat cu CTP. Suntem mândri să fim partenerii juridici de încredere ai FM Logistic încă de la instalarea companiei în România, în 2003, şi să o susţinem în procesul de transformare. Intervenţia noastră a vizat asigurarea protecţiei legale a părţilor implicate (afiliaţi în grupul francez FM LOGISTIC) şi negocierea termenilor şi condiţiilor contractuale", a declarat Teodora KOLETSIS.

Teodora KOLETSIS, avocat asociat, are o vastă experienţă în dreptul afacerilor, cu precădere în materie de fuziuni şi achiziţii, drept imobiliar, achiziţii publice şi litigii comerciale complexe. Recunoscută pentru abordarea sa orientată către rezultate, Teodora a fost implicată într-o serie de proiecte de anvergură în cadrul Cabinetului.

Gabriela POPESCU, avocat senior, este specializată în drept societar şi tranzacţii comerciale. Are o experienţă semnificativă în asistarea clienţilor în fazele de due diligence şi în toate aspectele legate de structurarea, negocierea şi implementarea tranzacţiilor. Competenţele sale includ, totodată, înfiinţarea şi reorganizarea de companii, elaborarea şi negocierea contractelor şi reprezentarea în faţa autorităţilor competente.

Cabinetul de avocat GRUIA DUFAUT, cu sedii la Paris şi Bucureşti, oferă o gamă largă de servicii juridice specializate pentru companii, care includ consiliere şi reprezentare juridică în materii precum dreptul societar, dreptul imobiliar, dreptul muncii, dreptul concurenţei, dreptul proprietăţii intelectuale, dreptul fiscal şi alte domenii conexe. Cabinetul este recunoscut pentru expertiza sa în domeniul consultantei şi tranzacţiilor comerciale, oferind servicii juridice complete, de la asistenţă în negocieri şi due diligence până la implementarea tranzacţiei şi rezolvarea eventualelor litigii..

Din 2019, GRUIA DUFAUT este partener selectat de Business France Team Export, dispozitivul public francez de acompaniere a companiilor locale în activitatea lor de dezvoltare internaţională, pentru a furniza servicii juridice specifice pentru firmele interesate de a pătrunde pe piaţa din România, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb