Grupare specializată în trafic de droguri, destructurată

Miscellanea / 5 iunie 2016

O grupare specializată în trafic de droguri a fost destructurată, după ce s-au efectuat percheziţii şi doi membri ai acesteia au fost prinşi în flagrant, la Craiova, când ridicau un colet cu patru kilograme de cannabis, potrivit unui comunicat al Poliţiei Române.

Vineri s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de un membru al grupării, iar alţi doi au fost arestaţi preventiv, după ce joi fuseseră reţinuţi.

Pe 27 mai, alţi doi membri ai grupării, prinşi în flagrant la Craiova, au fost reţinuţi, iar pe 28 mai arestaţi preventiv, conform unor surse din presă.

"Patru membri ai unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri au fost reţinuţi, iar ulterior arestaţi, în urma unei acţiuni organizate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova, sub coordonarea procurorilor DIICOT - ST Craiova. Aceştia, împreună cu un alt bărbat, faţă de care s-a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, sunt bănuiţi că ar fi comercializat, pe raza judeţului Dolj, cannabis şi rezină de cannabis, droguri procurate din Spania", relevă comunicatul al IGPR.

În urma flagrantului, asupra a doi dintre ei s-au găsit patru kilograme de cannabis. De asemenea, în urma percheziţiilor domiciliare, poliţiştii au ridicat aproape cinci grame de fragmente vegetale de cannabis, un comprimat MDMA, 13 telefoane mobile, un laptop, patru grindere, 8.650 de lei şi 1.150 de euro.

Cercetările sunt continuate în cauză, sub coordonarea procurorilor DIICOT-ST Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, introducere în ţară de droguri de risc, precum şi pentru trafic de droguri de risc.

La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale - Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj, iar suportul de specialitate a fost efectuat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb