Grupul "Lar" dezvoltă proiecte rezidenţiale în Capitală, de 100 milioane euro

N.I.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 26 iunie 2007

Grupul spaniol "Lar" a planificat investiţii de 100 milioane de euro în Capitală, urmând ca, în următorii trei ani, să implementeze trei proiecte rezidenţiale, care vor cuprinde peste 650 de apartamente, au anunţat luni reprezentanţii companiei, citaţi de NewsIn, în cadrul unui seminar organizat de Institutul Spaniol de Comerţ Exterior.

Astfel, "Lar" va edifica un complex cu 215 apartamente în zona străzii Viilor, unde compania a achiziţionat un teren de 7.600 de metri pătraţi, investiţie care se ridică la 30,75 milioane de euro. Construcţia apartamentelor va fi demarată în cel de-al treilea trimestru al anului, iar finalizarea proiectului este programată pentru anul 2009. Suprafaţa construită se ridică la 22.796 mp.

Compania mai are un proiect pentru construcţia a 244 locuinţe pe terenul fos­tei fabrici de gheaţă din apropierea Politehnicii. Suprafaţa construită va fi de 18.000 mp, iar investiţia se ridică la 28,5 milioane euro. Lucrările au ca termen anul 2009-2010.

În prezent, investitorul spaniol derulează, în Bucureşti, în parteneriat cu "Red Management Capital", o altă investiţie de 30 milioane de euro, care constă în construirea ansamblului rezidenţial "Natura Residence", ce va fi situat în nordul Capitalei, în vecinătatea Grădinii Zoologice, pe Aleea Privighetorilor. Potrivit dezvoltatorului, valoarea de vânzare a întregului proiect se va ridica la 38 milioane de euro. Grupul spaniol va acoperi 70% din valoarea investiţiei, restul de 30% urmând să fie contribuţia "Red Management Capital".

Grupul "Lar" este una din cele mai importante companii imobiliare din Spania, având o experienţă de 35 de ani în dezvoltarea proiectelor imobiliare rezidenţiale, comerciale, de birouri şi industriale. Prezent în ţări precum Portugalia, Franţa, Germania, Ungaria, Polonia, Turcia şi Mexic, în 2005 grupul a înregistrat o cifră de afaceri de 370 milioane euro, nivelul inves­tiţiilor fiind de 551 milioane euro. Până în 2010, Lar îşi propune să realizeze 30% din cifra de afaceri din proiectele dezvoltate în afara Spaniei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb