Happy Cinema se extinde: un nou cinematograf în Capitală, în Vitantis Shopping Center, din luna septembrie

R.S.
Miscellanea / 19 august

Happy Cinema se extinde: un nou cinematograf în Capitală, în Vitantis Shopping Center, din luna septembrie

Lanţul de cinematografe românesc HAPPY CINEMA, prezent în Bucureşti, Focşani, Alexandria, Buzău, Vaslui, Botoşani, Bacău, Bistriţa şi Slobozia se extinde toamna aceasta, aducând publicului un nou cinematograf în Bucureşti, după ce în anul precedent a deschis două noi cineplexuri, unul în ţară şi unul în Republica Moldova, Chişinău. Astfel, iubitorii de film din Capitală vor avea la dispoziţie începând cu luna septembrie a acestui an, un nou cinematograf dotat cu tehnologie de ultimă generaţie: Happy Cinema Vitantis Shopping Center din Bucureşti. Acest cinema este totodată primul cinematograf deschis în Bucureşti, în ultimii 5 ani, iar investiţia estimată este de 800.000 Euro. HAPPY CINEMA, brand cu capital 100% românesc, îşi consolidează astfel poziţia de top ca acoperire în ţară, conform unui comunicat transmis redacţiei.

"Odată cu deschiderea noului cinematograf din Vitantis Shopping Center continuăm direcţia de extindere începută în 2023, anul în care am dat startul dezvoltării reţelei noastre în afara României, prin cinematograful deschis în Republica Moldova, şi în ţară prin deschiderea unei noi locaţii la Slobozia. Prin această extindere, ne dorim să ajungem în toate colţurile Capitalei, ale ţării şi nu numai, şi să ducem la un alt nivel experienţa cinematografică pentru cinefili, printr-o calitate tehnologică remarcabilă şi un design prin care promitem un confort maxim, proiectat pentru a oferi momente de relaxare absolută. Ne dorim ca atunci când spectatorii intră în sală, să simtă că păşesc în lumea magică a starurilor de cinema.", declară Ecaterina Mateescu, administrator Happy Cinema, potrivit comunicatului.

Cinematograful din Vitantis Shopping Center (Bucureşti) se va deschide în luna septembrie şi va pune la dispoziţia spectatorilor 3 săli, 260 locuri, dintre care o sală premium cu reclinere. Noul cinematograf vine cu un nou concept, care pune accent pe confortul sălii, oferind experienţe unice spectatorilor, precum accesul la proiecţii private, conţinut alternativ şi tarifare flexibilă. Vizitatorii sunt aşteptaţi cu o mulţime de surprize la noul cinematograf: filme de artă spectaculoase, blockbustere de neratat, proiecţiile unor concerte de top şi multe altele. Totodată, Happy Cinema Vitantis Shopping Center va găzdui în luna octombrie un festival al filmelor de artă, iar în noiembrie a doua ediţie a Classy Film Festival, eveniment care aduce în faţa publicului opere de colecţie ale marelui ecran şi staruri de cinema care au făcut istorie. Fanii muzicii rock vor fi încântaţi să descopere proiecţiile speciale ale filmului Sabaton - The Tour to End All Tours, în timp ce pasionaţii de operă şi balet vor putea urmări prestigioasa stagiune 2024-2025 ROYAL BALLET AND OPERA.

Vitantis Shopping Center este una dintre primele reţele de magazine retail din partea de sud a Bucureştiului, fiind situat în sectorul 4, în partea de sud-est a oraşului. Centrul este plasat între două din cele mai mari cartiere rezidenţiale din Bucureşti, Berceni (la sud) şi Titan (la est), la intersecţia a două mari artere de circulaţie: Splaiul Unirii şi Şoseaua Vitan-Bârzeşti, se menţionează în comunicat.

Vara aceasta, Happy Cinema a iniţiat o mulţime de proiecte care au adus publicului bucureştean adevărate opere de artă ale cinematografiei şi experienţe de neuitat. Astfel, locuitorii Capitalei se pot bucura de filme în aer liber până în luna septembrie, la Happy Cinema Grădina de Vară Herăstrău, proiecţii lunare de filme de artă la Muzeul Naţional de Artă al României, care se desfăşoară până la finalul anului şi proiecţii săptămânale de filme de artă, până la finalul lunii august, într-un spaţiu alternativ, la Hotel Caro din Bucureşti - terasa La Hamace.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

19 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9773
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5090
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2127
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8457
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.5709

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb