Harry Ioncică este noul Senior Brand Manager al URSUS Premium

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 august 2008

URSUS Breweries, unul dintre cei mai mari producători de bere din România, anunţă numirea noului Senior Brand Manager pentru brandul URSUS Premium.

Harry Ioncică are o experienţă de şapte ani în cadrul URSUS Breweries, cea mai recentă poziţie ocupată fiind cea de Senior Brand Manager Timişoreana, perioadă în care brandul a atins prima poziţie în clasamentul volumului vânzărilor de bere. Anterior, Ioncică a ocupat poziţiile de Brand Manager Ciucaş (2004-2007) şi NPD&Research Manager (2002-2004).

"Noua poziţie este o provocare pentru mine şi sunt extrem de motivat să lucrez pe brandul URSUS, Regele berii în România. Îmi propun să duc mai departe acest brand către noi succese." spune Harry Ioncică.

"Îi mulţumim lui Harry pentru devotamentul de care a dat dovadă pe parcursul carierei sale în cadrul URSUS Breweries şi pentru pasiunea cu care se implică în construcţia mărcilor preferate ale românilor. URSUS Premium este un brand care a crescut în timp, intrând pe segmentul premium şi abordând în consecinţă un alt tip de target. Provocările pe care le oferă permit dezvoltarea unei cariere de succes, ceea ce îi dorim lui Harry în continuare" declară Wojciech Bauman, Vice President Marketing.

SABMiller plc este una dintre cele mai mari companii de bere din lume, cu participatii in societati producatoare de bere sau acorduri de distributie pe 6 continente. Portofoliul de marci al Grupului include beri premium internationale, cum ar fi Grolsch, Miller Genuine Draft, Peroni Nastro Azzurro si Pilsner Urquell, dar si marci locale cu pozitii de lider, precum Aguila, Castle, Miller Lite, Snow şi Tyskie. SABMiller este, de asemenea, una dintre cele mai mari companii din lume de imbuteliere a produselor Coca-Cola.

In anul financiar incheiat la 31 martie 2008, Grupul a raportat un profit ajustat inainte de impozitare de 3.639 milioane USD si venituri de 21.410 milioane USD. SABMiller plc este cotata la bursele de valori din Londra si Johannesburg.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb