Henkel CEE preia responsabilitatea afacerii pentru încă nouă pieţe

Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 iunie 2004

Compania "Henkel" Central Eastern Europe a preluat responsabilitatea afacerii de pe încă nouă pieţe din Europa Centrală şi de Est şi din Asia Centrală, ajungînd să coordoneze operaţiunile Henkel din 27 de ţări.

Pînă acum, sediul din Viena al Henkel Group a coordonat activitatea companiilor din 18 ţări. Anul trecut, Henkel CEE a preluat şi managementul afacerii "Henkel" din Rusia. În momentul de faţă, compania s-a extins, ajungînd să cuprindă activităţile de pe încă nouă pieţe. Începînd din acest moment, diviziile de detergenţi, adezivi şi tehnologii de suprafaţă din Georgia, Armenia, Azerbaidjan, Kazakhstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Tajdikistan, Kirghizia şi din Mongolia vor fi coordonate de la Viena. "Această regiune va fi un factor decisiv pentru creşterea afacerii grupului Henkel în următorii zece ani", a declarat dr. Friedrich Stara, preşedinte al Henkel Central Eastern Europe. Aceste nouă ţări reprezintă o piaţă cu mare potenţial dar şi o mare provocare pentru orice companie, din cauza eterogenităţii zonei. Henkel CEE va furniza de acum încolo produse pentru încă 78,3 milioane de persoane, ceea ce înseamnă de aproximativ 10 ori mai mult decît populaţia Austriei.

Înfiinţată în 1994, ca filială a companiei Henkel Austria (devenită, în 1998, Henkel Central Eastern Europe), Henkel România a reuşit să devină în numai cîţiva ani una dintre cele mai cunoscute companii pe piaţa românească a detergenţilor, produselor cosmetice, adezivilor şi tehnologiilor. În anul 2003, firma Henkel România a înregistrat o cifră de afaceri de 1.890 miliarde lei, performanţă datorată aportului tuturor diviziilor: detergenţi şi produse pentru curăţat, produse cosmetice, adezivi şi tehnologii. În prezent, compania Henkel România numără cca 300 angajaţi.

În 2004, la aniversarea a zece ani pe piaţa românească, compania Henkel România a decis să se implice activ în protejarea mediului înconjurător, iniţiind un program complex de reciclare a deşeurilor din Delta Dunării, intitulat "Împreună, pentru o Deltă curată", program derulat în colaborare cu Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb