HONOR lansează la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

T.B.
Companii / 1 septembrie 2023

HONOR lansează la IFA 2023 device-uri ce redefinesc viitorul industriei de smartphone-uri

Brandul global de tehnologie HONOR a dezvăluit astăzi viziunea strategică pentru viitorul industriei de smartphone-uri, în cadrul târgului IFA 2023, potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei.

În timpul evenimentului "Unfold Tomorrow", George Zhao, CEO HONOR, a subliniat angajamentul brandului de a transforma smartphone-urile pliabile în dispozitive mainstream prin cele mai recente inovaţii centrate pe nevoile şi dorinţele utilizatorului, precum proiectarea celui mai uşor şi subţire smartphone pliabil HONOR, Magic V2. De asemenea, brandul a prezentat HONOR V Purse, un nou concept ce reimaginează un smartphone pliabil sub forma unei poşete moderne, oferind posibilităţi nelimitate de styling şi autoexprimare, transmite sursa citată.

"Smartphone-urile pliabile HONOR au parcurs un drum lung, fiecare iteraţie prezentând îmbunătăţiri remarcabile în materie de design, funcţionalitate şi durabilitate", a declarat George Zhao, CEO HONOR. "Mai mult, cu noul nostru concept Phone-to-Purse adus la viaţă prin modelul HONOR V Purse, explorăm soluţii sustenabile care utilizează tehnologia emergentă a dispozitivelor pliabile pentru a spori creativitatea şi de a redefini viitorul în materie de lifestyle."

HONOR îşi asumă rolul de inovator şi lansează HONOR V Purse, un nou concept "Phone-to-Purse"care marchează începutul unei ere în care dispozitivele electronice fac parte din garderobă, oferind utilizatorului oportunităţi nelimitate de exprimare, conform sursei citate.

HONOR V Purse transformă cu uşurinţă smartphone-ul pliabil într-o piesă statement, datorită seriei customizabile always-on display (AOD) care imită designul unei genţi de mână, incluzând elemente de design precum lanţuri, pene şi ciucuri ce reacţionează şi se mişcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele şi lanţuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu uşurinţă a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obişnuită sau o poşetă de mână, transformându-l în noua geantă "IT" a viitorului, transmite HONOR.

Pe lângă utilizarea materialelor provenite din surse sustenabile, precum pielea vegană pentru curele, acest concept cu AODs poate fi personalizat la infinit şi asortat cu orice ţinută. Pe măsură ce industria modei transcende lumea fizică şi se îndreaptă către un spaţiu digital mai vast, tehnologia deschide posibilităţi nelimitate în ceea ce priveşte stilul şi exprimarea personală. În această mică măsură, HONOR V Purse poate ajuta consumatorii preocupaţi de protecţia mediului să renunţe la fast fashion şi, mai important, să îndrume lumea modei să adopte noile tehnologii pentru a încuraja clienţii să cumpere mai puţin şi să folosească mai mult timp, se mai arată în comunicat.

În cadrul evenimentului IFA 2023, HONOR a prezentat pentru prima dată la nivel global noul flagship pliabil, HONOR Magic V2, care ilustrează perfect viziunea HONOR pentru smartphone-urile foldable, redefinind reperele din industrie cu îmbunătăţiri semnificative în materie de design, baterie, ecran şi experienţă a utilizatorului, potrivit sursei citate.

De asemenea, în comunicat se arată că HONOR Magic V2 este cel mai uşor şi subţire smartphone HONOR care se pliază spre interior, cântărind doar 231g şi măsurând doar 9,9mm grosime atunci când este pliat. Dispune de o nouă generaţie de baterie dublă Silicon-Carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, care atinge o capacitate ridicată de până la 5.000mAh.

Pe lângă faptul că este subţire şi uşor, HONOR Magic V2 dispune de o balama din titan super-uşoară, prima de acest fel, şi de un oţel nou brevetat de HONOR care oferă un plus de rezistenţă şi durabilitate mecanismului pentru balama. HONOR Magic V2 primeşte, de asemenea, certificarea de durabilitate de la SGS datorită faptului că balamaua rezistă la peste 400,000 de plieri, asigurând o durată de viaţă de până la zece ani, cu 100 de plieri pe zi.

HONOR Magic V2 este echipat cu un set de camere triple care include o cameră principală de 50MP (f/1.9), o cameră ultra-wide de 50MP (f/2.0) şi o cameră telephoto de 20MP (f/2.4). În partea frontală, HONOR V2 dispune de două camere de 16MP (f/2.2), transmite sursa precizată.

Integrând inovaţii centrate pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic V2 dispune, de asemenea, de tehnologia de top PWM Dimming 3840Hz ce reduce oboseala ochilor, asigurând o vizionare confortabilă chiar şi în timpul utilizării prelungite a device-ului.

Noi experienţe interactive devin posibile cu ajutorul HONOR Magic V2. Acesta nu numai că susţine fotografia, ci şi alte experienţe precum meeting-uri şi divertisment. HONOR Magic V2 vine cu Parallel Space, ceea ce nu numai că permite stocarea separată a datelor de muncă şi celor personale, dar face posibilă şi operarea independentă a aplicaţiilor în mod paralel, asemănător cu utilizarea a două telefoane, potrivit comunicatului.

În completarea noutăţilor, brandul anunţă cu bucurie câştigarea de către HONOR 90 a râvnitului premiu Best Buy Smartphone 2023-2024 acordat de Expert Imaging and Sound Association (EISA). Pentru a sărbători această importantă victorie, HONOR lansează la nivel global o nouă variantă de culoare în tendinţe pentru HONOR 90, Peacock Blue, informează HONOR.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb