HORNBACH: Vânzările de maşini electrice au crescut cu 5% în acest an

Ioana Dogaru
Companii / 10 decembrie 2015

Potrivit Hornbach, maşinile electrice devin, treptat, un produs nelipsit din casele românilor, acest lucru fiind demonstrat şi de creşterea vânzărilor pe această categorie cu 5% în acest an. Din acest motiv, Hornbach continuă programul "Rabla la maşini electrice şi cu acumulatori" în toate magazinele din ţară, potrivit unui comunicate de presă al companiei.

Astfel, maşinile de găurit, maşinile de înşurubat cu acumulator şi polizoarele unghiulare ocupă primele locuri în topul celor mai solicitate produse, acestea fiind necesare atât în proiectele de construcţii din interiorul locuinţei, cât şi din grădină. Totodată, susţine compania, românii apelează la maşinile electrice şi în cazurile punctuale de remediere, recondiţionare sau mici reparaţii.

"Având în vedere diversitatea proiectelor în care maşinile electrice se pot dovedi utile, cele mai importante criterii de achiziţionare pentru produsele din această categorie devin calitatea şi durabilitatea", a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach.

Potrivit afirmaţiilor acestuia, aproximativ 20% din totalul vânzărilor de maşini electrice sunt generate de produse din marca proprie Pattfield, fie destinate unui regim de utilizare tip hobby, cât şi semiprofesional sau profesional.

"Creşterea vânzărilor pe acest segment a fost determinată şi de programul «Rabla» la maşini şi acumulatori". Devenit deja o tradiţie în magazinele Hornbach, şi anul acesta organizăm, în toate magazinele noastre, puncte de colectare pentru a facilita reciclarea maşinilor vechi", a completat reprezentantul companiei.

În acest fel, până pe 2 ianuarie 2016, clienţii care vor preda un echipament folosit, vor primi o reducere de 100 de lei, ce poate fi utilizată la achiziţionarea unei maşini electrice marca Worx, potrivit comunicatului Hornbach.

Pe lângă produsele din gama Worx, clienţii mai pot alege din magazinele Hornbach şi maşini electrice de la producători precum Pattfield, Einhell, Bosch, Hitachi, Makita, DeWalt, Proxxon. Aceştia beneficiază, de asemenea, de servicii de consiliere profesională, atât în alegerea maşinii, cât şi în selectarea articolelor complementare, precum echipamente de protecţie, prelungitoare, etc, se precizează în comunicatul companiei.

Tot în luna decembrie, pe lângă programul "Rabla la maşini şi acumulatori", în toate cele şase magazine Hornbach, clienţii vor putea găsi şi o expoziţie de aranjamente florale speciale de Crăciun.

Toate cele 10 tipuri de aranjamente puse la dispoziţia clienţilor au la bază hibrizi de Orhidee Phalaenopsis, una dintre cele mai apreciate plante din magazinele Hornbach pe parcursul anului, însă fiecare vas în care acestea sunt expuse, precum şi accesoriile aferente, sunt diferite, conform unui comunicat de presă.

"Am remarcat de-a lungul anilor că românii tind să îşi îndrepte atenţia către culorile tradiţionale, cu precădere roşul, motiv pentru care Steaua Crăciunului este una dintre cele mai căutate plante de sezon, imediat după bradul natural", a afirmat Mugurel-Horia Rusu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb