Hugo Chavez: Operaţiunea coaliţiei internaţionale în Libia este "o nebunie imperială"

F. A.
Internaţional / 21 martie 2011

Operaţiunea militară lansată de coaliţia internaţională împotriva Libiei este "o nebunie imperială", a declarat azi preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, în cadrul unei emisiuni televizate săptămânal, "Allo, preşedintele", relatează RIA Novosti.

"Statele Unite, Franţa şi Marea Britanie nu au niciun drept să se amestece în conflictul intern din Libia. Bombardamentele şi loviturile rachetelor fac victime în rândul populaţiei civile. Au tras deja 200 - 400 de rachete dinspre mare care au lovit un spital şi case de locuit. Este o nebunie imperială", a susţinut preşedintele.

Hugo Chavez a anunţat că se va organiza un summit al ţărilor membre ale Uniunii Africane în Mauritania, pentru a discuta despre operaţiunea lansată în Libia de coaliţie.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. asa se intampla cu dictatorii, totul se sfareste intr-o baie de sange "asigurata" de poporul care i-a suportat si acestia de obicei la sfarsitul acesteia, dictatorii atarna, la propriu! aviz amatorilor domnule hugo ...si a altor amatori de dictatura care capata valente!

    1. Ori nu intelegeti nimic din motivul real al invaziei franco-anglo- americana et co,ori vreti sa va aflati in treaba! Asa, de pamplezir! Presupunand ca ati fi posesorul ,real ,al unui zacamant de resurse energetice ,si niste vecini ceva mai indepartati,ravnesc la aceste resurse, la indemnul unor banci care s-ar imbogati daca vecinii respectivi pun mana pe resursele respective pe motiv ca unul dintre copii dvs ,dornic de distractie pe facebook,s-a rasculat impotriva dvs,iar dvs i-ati aplicat o corectie starnind mania vecinilor ,in numele dreptului copiilor? Vecinii espectivi vor intra in casa si va mai si ucid. Ramanand stapani peste resursele energetice respective! In numele dreptului copiilor. Pe care-i ucid cu sange rece! In mare asta-i situatia reala! Treziti-va!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb