Ia românească alături de chemarea "Inimilor albastre"

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 19 octombrie 2016

Anul acesta, la fel ca şi anul trecut, "Flori de ie", alături de "Sophia România", se implică pentru a doua oară consecutiv la cea de-a doua ediţie a balului "Inimi Albastre", dedicată cauzei copiilor şi a tinerilor cu nevoi speciale, ce va avea loc vineri, 21 octombrie, Aro Palace, Braşov.

În acest an, "Flori de ie", alături de "Sophia România" vor susţine cauza balului "Inimi albastre" printr-o prezentare de modă, în care ia românească va fi pusă în valoare. Cămaşa populară de toate zilele de odinioară va fi îmbrăcată de sărbătoare şi va defila pe scenă ca într-o expoziţie universală a culturii româneşti într-un concept desprins din povestea celebră a filmului ,,Pe aripile vântului". Borangicul, firul metalic, paietele se vor împleti artistic dar într-un mod simplu şi accesibil fiecărei persoane, cu fustele ample, regale produse de "Sophia România" din colecţia de tesături prin reinventarea draperiilor din catifea antichizată.

Urcată pe scenă de nenumărate ori de către nenumăraţi creatori de modă, ia românească a ajuns în ultimul timp vedetă în fashion, a inspirat generaţii, a creat istorie. Ne alăturăm astfel unei cauze nobile printr-o poveste despre cum o inimă deschisă şi o minte ascuţită pot face minuni pentru sufletele inocente. Privită cu idei preconcepute la început, ia românească a început să trezească conştiinţe adormite puţin câte puţin iar astăzi este deja un curent, o sursă de a trăi şi a spera.

Transmitem, cu drag, mulţumiri speciale Brânduşei Bordeianu, ce se va ocupa de make-up-ul şi imaginea modelelor noastre.

Mulţumim totodată tuturor celor care se alătură acestei cauze, unde sinceritatea, voinţa şi puterea stau la rang de cinste!

"Flori de ie" s-a născut la finele anului 2014 şi reprezintă cel mai recent proiect de suflet al Cristinei Chiriac, ambasador al antreprenoriatului feminin. "Flori de ie" este un proiect născut din dragostea şi pasiunea pentru tradiţionalul românesc, pentru cultura şi valorile pure ale României, promovat cu succes în întreaga lume: Londra, New York, Viena, Moscova, Abu Dhabi, Shanghai, etc. Deschizător de drumuri pentru cei care vor veni, inovator de idei, "Flori de ie" este singura companie care promovează produsele autentice tradiţionale romaneşti în toate colţurile lumii şi stimulează antreprenoriatul rural.

Magazinele "Sophia" produc şi oferă clienţilor săi o gamă completă de produse, constând în perdele şi draperii de colecţie, materiale cu atitudine, cu stil, cu parfumul mesajului pe care îl poartă, feţe de pernă, cuverturi, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneţi, mobilier din lemn sau fier forjat. În prezent există 24 de magazine în România, Anglia şi Republica Moldova, dintre care 17 sunt în regim de franciză, iar 7 în regim propriu.

Dacă doriţi să vă alăturaţi, cu inima deschisă, cauzei pe care o susţinem, puteţi face donaţii în următorul cont: Cont nr. RO77 RNCB 0053 1303 4416 0001, deschis la BCR Braşov.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb