IALOMIŢIANU (PNL): "Declaraţiile lui Dragnea cu privire la renunţarea la cota unică - o ciorbă reîncălzită"

Ziarul BURSA #Politică / 15 iulie 2016

Declaraţiile preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, cu privire la regândirea sau chiar la renunţarea definitivă la cota unică de impozitare, în situaţia în care social-democraţii ar ajunge din nou la guvernare după alegerile parlamentare, ar putea fi catalogate de către specialiştii în comunicare ca fiind o "ciorbă reîncălzită", care nu are nici gust şi nici valoare nutriţională, consideră deputatul PNL Gheorghe Ialomiţianu.

Politicianul susţine: "Fără a intra în discuţii tehnice privind avantajele uriaşe pe care le-a adus şi le aduce cota unică de impozitare, trebuie spus că o revizuire a cotei unice, în sensul scăderii acesteia pentru românii cu venituri reduse, nu le-ar aduce acestora decât câţiva lei în plus în buzunar! Aşadar, această promisiune a PSD seamănă izbitor cu strigătele disperate ale unui fost politician român, care, văzând că pierde puterea, promitea majorări de alocaţii cu câţiva leuţi. PSD şi domnul Dragnea trebuie să înţeleagă că România trebuie să iasă definitiv din această logică economică păguboasă în care a fost împinsă de guvernarea Ponta, care au făcut din ţara noastră una dintre cele mai sărace state din Uniunea Europeană, dependentă de importuri şi cu un capital autohton slăbit şi de criză şi de o guvernare păguboasă în anii 2012-2015".

El a adăugat că PSD trebuie să înţeleagă, "odată pentru totdeauna", că românii nu au nevoie de milă sau de cadouri otrăvite de la politicieni, ci de locuri de muncă bine şi foarte bine plătite, comparabile cu salariile vest-europene, că tinerii români au nevoie de sprijin concret şi direct în formarea lor profesională, "formare pe care PSD a distrus-o din temelii".

"Nici mediul de afaceri nu are nevoie de mila PSD! Agenţii economici vor doar predictibilitate a politicilor guvernamentale şi de investiţii publice eficiente, de forţă de muncă bine pregătită pentru a rezista competiţiei din spaţiul Uniunii Europene şi de concurenţă reală şi loială pe pieţe. România competitivă nu este doar un slogan, ci proiectul nostru pentru o ţară care trebuie să iasă definitiv din spirala sărăciei, a pensionarilor umiliţi, a angajaţilor prost plătiţi, a şomerilor care nu găsesc un loc de muncă, a investiţiilor străine directe care ne ocolesc constant, a tinerilor care fug peste hotare imediat ce au terminat şcoala". În opinia fostului ministru de finanţe, sunt lucruri pe care PSD nu le-a înţeles nici cu Victor Ponta preşedinte şi pare a nu le înţelege nici sub conducerea domnului Liviu Dragnea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb