IDEA BANK ROMÂNIA:  Un nou membru în conducerea executivă

Mihaela Dan
Bănci-Asigurări / 5 iunie 2018

Gabriela Andrei

Gabriela Andrei

Banca Naţională a României a aprobat un nou membru în conducerea executivă a Idea Bank .În luna mai 2018, Gabriela Andrei a primit aviz favorabil din partea Băncii Naţionale a României pentru ocuparea funcţiei de vicepreşedinte executiv financiar, completându-se astfel Comitetul de Direcţie al Idea Bank, conform comunicatului de presă remis redacţiei.

Noul vicepreşedinte executiv îşi va exercită atribuţiile alături de Mioara Popescu, preşedinte executiv, Simina Maria Baiasu, vicepreşedinte executiv operaţiuni, Alin Daniel Fodoroiu, vicepreşedinte executiv business şi Levon Khanikyan, vicepreşedinte Executiv Risc, se mai arată în comunicat.

Gabriela Andrei, absolventă a Universităţii Politehnice Bucureşti (1994) şi a Academiei de Studii Economice Bucureşti (1997), are o experienţă profesională de peste 23 de ani în domeniul financiar-bancar, în audit intern şi management financiar-contabil. Anterior funcţiei de vicepreşedinte executiv financiar, a deţinut funcţia de director audit Idea Bank.

Gabriela este certificată C.E.C.C.A.R. şi C.A.F.R. şi este formator acreditat Institutul Bancar Român. Crede cu tărie în disciplină şi în dezvoltarea profesională graduală.

Mioara Popescu, preşedinte executiv Idea Bank, a declarat că "După trei ani de la lansarea brand-ului Idea Bank în România suntem în etapă în care echipa Idea Bank este pe deplin consolidată, iar dezvoltarea şi adaptarea produselor şi serviciilor Idea Bank la nevoile pieţei locale au ajuns la un nivel de echilibru, banca orientându-se în principal către zona de retail şi small business, cu preocupări solide în zona de digital banking. Numirea unui nou membru în conducerea executivă din rândul colegilor, care au obţinut rezultate profesionale remarcabile, confirmă încă o dată politică de dezvoltare a resursei umane în cadrul Idea Bank" .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb