IGPF:  9 migranţi turci şi sirieni, descoperiţi ascunşi într-un camion în Vama Giurgiu

Laura Boico
Miscellanea / 14 octombrie 2016

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au descoperit, în această dimineaţă, ascunşi în compartimentul de marfă al unui camion din Turcia încărcat cu produse de curăţat, şapte cetăţeni turci şi doi sirieni care intenţionau astfel să intre ilegal în ţară, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF).

"În data de 14.10.2016, în jurul orei 03.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, pentru efectuarea formalităţilor de frontiera, cetăţeanul turc Hasan A., în vârstă de 45 ani, la volanul unui autocamion înmatriculat în Turcia. Acesta transporta, conform documentelor de însoţire a marfii, produse de curăţat din Turcia pentru o societate comercială din Polonia", precizează IGPF.

Poliţiştii de frontieră au decis, în baza unei analize de risc, efectuarea unui control asupra mijlocului de transport cu aparatul pentru detectarea CO2, care a indicat valori peste nivelul normal. Astfel, s-a procedat la deschiderea şi verificarea compartimentului marfă, ocazie cu care, în interiorul acestuia, deasupra sacilor cu marfă, au fost depistate nouă persoane de sex masculin.

"În cadrul cercetarilor preliminare, s-a constatat că bărbaţii, cu vârste cuprinse între 16 şi 51 de ani, sunt cetăţeni turci şi sirieni, iar şoferul camionului a declarat că nu avea cunoştinţă despre prezenţa acestora în compartimentul marfă al autocamionului. Conform protocolului româno - bulgar, mijlocul de transport, şoferul şi migranţii au fost preluaţi de Poliţia de Frontieră Bulgară în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun", mai menţionează sursa citată.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb