IGPF: Măsuri de fluidizare a circulaţiei la graniţele cu Ungaria şi Bulgaria

T.B.
Miscellanea / 4 august 2023

IGPF: Măsuri de fluidizare a circulaţiei la graniţele cu Ungaria şi Bulgaria

Aproximativ 3.800 poliţişti de frontieră vor desfăşura, în weekend, activităţi de supraveghere şi control la frontiera de stat, pentru fluidizarea circulaţiei în special în punctele de frontieră la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria, conform agerpres.ro.

"Măsurile de fluidizare dispuse la nivelul tuturor structurilor teritoriale ale Poliţiei de Frontieră continuă şi în acest weekend cu suplimentarea personalului până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, suplimentarea arterelor de control în funcţie de configuraţia punctului şi dinamica valorilor de trafic, precum şi folosirea staţiilor mobile de control, în vederea asigurării controlului de frontieră în parametrii optimi", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră (IGPF) transmis, vineri, AGERPRES.

Tot pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cu operativitate, echipe mobile din cadrul structurii centrale se vor afla în principalele puncte de trecere ale frontierei - Nădlac II şi Giurgiu, pentru a acorda sprijin poliţiştilor aflaţi în teren.

"Întrucât temperaturi ridicate se menţin şi la acest sfârşit de săptămână, iar traficul prin punctele de frontieră este unul foarte ridicat pe perioada weekendurilor, participanţii la traficul transfrontalier au la dispoziţie puncte de prim ajutor în PTF Nădlac II şi PTF Giurgiu. Voluntari şi paramedici sunt pregătiţi să acorde ajutor de specialitate şi la sfârşit de săptămână în cele două puncte, în caz de nevoie", arată sursa citată.

Având în vedere că la graniţa cu Ungaria şi Bulgaria controlul se derulează în comun, măsurile de fluidizare pot fi dispuse în comun cu autorităţile de frontieră ale statelor vecine, în baza protocoalelor bilaterale, astfel încât controlul de frontieră să se desfăşoare cu operativitate.

Întrucât s-a constatat tendinţa de a se tranzita cu preponderenţă PTF Nădlac II de la graniţa cu Ungaria, respectiv PTF Giurgiu, de la cea cu Bulgaria, IGPF recomandă tranzitarea frontierei naţionale prin toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional.

La frontiera româno-ungară sunt deschise 12 puncte de trecere cu specific rutier, iar la graniţa cu Bulgaria sunt operaţionale 11 puncte de trecere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb