Imagine şi design la superlativ cu noile televizoare lcd sony bravia x4500 şi w4500

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Bunuri de Larg Consum / 29 august 2008

Indiferent dacă sunt pasionaţi de cele mai noi filme Blu-ray, jocuri pasionante pe console PLAYSTATION 3 sau de transmisii în direct în format HD, noile serii de televizoare LCD BRAVIA de la Sony reprezintă alegerea ideală pentru utilizatorii aflaţi în căutarea experienţei supreme de divertisment digital.

"Îmbinarea unică de tehnologie avansată şi design a televizoarelor BRAVIA X4500 şi a sistemului de boxe subţiri oferă utilizatorilor imagini cu o claritate de cristal şi sunet cu puritate excepţională fără nici un compromis din punct de vedere al aspectului sau aerului general al locuinţei," a declarat George Damigos, Marketing General Manager, TV Marketing Europe. "Împreună cu seria BRAVIA W4500, X4500 reprezintă modalitatea perfectă prin care Sony oferă utilizatorilor cele mai bune imagini şi o experienţă home theatre de neegalat," a adăugat George Damigos.

Seria BRAVIA X4500: pentru fanii absoluţi ai sistemelor home theatre

"Navă amiral" a seriei BRAVIA, modelul X4500 reprezintă perfecţiunea în termeni de calitate a imaginii şi eleganţă ce taie răsuflarea. Disponibil în trei versiuni, cu diagonale de 40, 46 şi 55 de inchi (101, 116 şi 140 de cm), modelul este "înţesat" cu tehnologii Sony de ultimă oră, pentru a oferi imagini la calitate HD 1080p şi sunet ce depăşeşte cu uşurinţă orice altceva ar fi văzut utilizatorii înainte. Cu nu mai puţin de 4 porturi HDMI pentru conectarea unei serii variate de dispozitive HD, televizorul X4500 reprezintă alegerea supremă prin care utilizatorii rafinaţi de sisteme home theatre îşi dovedesc priceperea în materie.

Prin design-ul unic, cu linii ce dau impresia de transparenţă şi plutire, modelul X4500 va surprinde cu siguranţă privirea utilizatorului, chiar înainte de a fi pornit. Pe lângă modelul argintiu de ramă a ecranului sunt disponibile şi versiunile roşu rubiniu şi negru obsidian, ce permit personalizarea modelului astfel încât să se potrivească şi să completeze în mod elegant orice locuinţă.

Pentru a obţine maximum de calitate de la filmele preferate, de la emisiunile TV sau de la jocurile video, noul motor de procesare a imaginii BRAVIA ENGINE 2 PRO curăţă şi optimizează imaginile înainte de a le afişa pe ecranul LCD cu rezoluţie HD 1080p. Pe lângă reducerea zgomotului de imagine, BRAVIA ENGINE 2 PRO lărgeşte capacitatea de redare a culorilor şi îmbunătăţeşte redarea mişcării, simultan cu îmbunătăţirea contrastului pentru redarea de nuanţe de negru cu profunzimi cinematice.

Tehnologia de ultimă generaţie Digital Reality Creation 3.0 garantează obţinerea de rezultate uimitoare în redarea imaginilor din orice sursă (de ex. DVD) prin utilizarea unei tehnologii de convertire a rezoluţiei la nivel superior, ce permite obţinerea de imagini HD, care profită la maxim de rezoluţia înaltă a ecranului LCD.

O experienţă cinematică de înaltă calitate presupune redarea de culori vii şi de nuanţe profunde de negru. Pentru prima dată în istoria televizoarelor LCD BRAVIA, modelele X4500 cu diagonale de 46 de inchi şi 55 de inchi dispun de un ecran RGB backlight cu tehnologie LED ce oferă o eficienţă energetică sporită. Pentru a oferi un contrast mai puternic şi nuanţe mai profunde de negru, ecranul are posibilitatea de a se închide momentan la culoare în zonele mai întunecate ale imaginii. Grupurile de LED-uri roşii, verzi sau albastre ale ecranului oferă posibilitatea redării unei palete mai largi de culori decât televizoarele cu tehnologie LED backlight convenţională. Rezultatul este o reproducere uimitoare a imaginilor de pe surse precum discurile Blu-ray, DVD-urile sau emisiunile TV, exact la calitatea şi în forma în care au fost realizate de regizor.

Modelele cu diagonale de 46 şi 55 de inchi excelează în reproducerea cu fidelitate a transmisiilor de la competiţiile sportive sau de la alte evenimente "de înaltă viteză." Tehnologia Motionflow PRO 100Hz generează în mod inteligent fotograme pe care le inserează în transmisie, dublând astfel frame-rate-ul afişării imaginilor. În plus, tehnologia Backlight Blinking contribuie la sporirea clarităţii imaginilor prin stingerea succesivă a unor porţiuni ale ecranului odată cu afişarea fiecărei fotograme, evitând efectul obositor de tremurare a imaginii prezent la sistemele tradiţionale, ce utilizează introducerea de fotograme de culoare neagră. Modelul cu diagonală de 40 de inchi beneficiază de tehnologie IB Reduction, ce corectează zgomotul de imagine al fotogramelor iniţiale înainte de introducerea unor cadre noi.

Ca şi modelul W45000, X4500 este printre primele modele BRAVIA ce se pot conecta în mod discret, fără intervenţia utilizatorului, cu alte dispozitive din locuinţă ce utilizează standardul de conectare DLNA (Direct Line Network Appliance). Cu noile modele, colecţiile de muzică şi fotografii digitale sunt foarte uşor de accesat şi partajat cu alte dispozitive, cum ar fi PC-urile VAIO cu Blu-ray Disc şi alte dispozitive compatibile. Prin conectarea unui stick de memorie la portul USB lateral al modelelor, sau prin conectarea directă a unei camere foto Cybershot, cele două modele de televizoare oferă posibilitatea vizionării de fotografii direct de pe un dispozitiv mobil, dispunând şi de modul de funcţionare Picture Frame.

Experienţa supremă de divertisment oferită de televizoarele BRAVIA este întregită de un sistem audio cu şase boxe principale şi două sub-woofere în cazul modelului 55X4500, sau de un sistem audio cu patru boxe principale şi 2 sub-woofere în cazul modelelor 40X4500 sau 46X4500.

Efectele de sunet surround pot fi astfel reglate încât să se potrivească pentru transmisiile sportive, muzicale sau de film, oferind posibilitatea ajustării pentru obţinerea unui maximum de divertisment de la orice tip de program sau emisiune. Combinaţia dintre designul ultra-subţire şi tehnologia de vârf utilizată la producerea boxelor şi a sub-wooferelor are ca rezultat obţinerea unui sunet clar, fără modificări ale design-ului televizorului.

BRAVIA W4500: imagini incredibile de pe orice sursă de conţinut HD

Indiferent dacă e vorba de transmisiuni sportive, jocuri video sau privit la televizor în general, modelele BRAVIA W4500 oferă o calitate extraordinară a imaginii şi a sunetului. Disponibil în versiuni cu diagonale de 40, 46 şi 52 de inchi, modelul dispune de un design contemporan, fără exagerări, inspirat de conceptul de design "Draw the Line." W4500 dispune de multe dintre inovaţiile cu care este dotat modelul X4500, pentru a oferi cea mai bună calitate a imaginilor HD.

Utilizarea procesorului de imagine BRAVIA ENGINE 2 garantează obţinerea de imagini superbe din punctul de vedere al clarităţii, culorii, contrastului şi rezoluţiei, în timp ce tehnologia Motionflow 100Hz ajută la redarea în timp real a mişcării. Noua tehnologie IB Reduction contribuie de asemenea la corectarea zgomotului de imagine al fotogramelor.

Modelul W4500 permite de asemenea accesarea de conţinut multimedia de pe alte dispozitive interconectate prin standardul DLNA.

Modelele BRAVIA X4500 şi W4500 vor fi disponibile în România începând cu luna octombrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb