IMMOFINANZ Group numeşte un nou Head of Marketing pentru România

Elena Deacu
Companii #Imobiliare / 14 ianuarie 2015

IMMOFINANZ Group numeşte un nou Head of Marketing pentru România

IMMOFINANZ Group anunţă numirea Alinei Necula în poziţia de Head of Marketing pentru întreaga activitate de marketing a companiei în România, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Alina Necula s-a ocupat anterior exclusiv de departamentul de Marketing şi Vânzări al Adama Group, dezvoltatorul imobiliar de top din România deţinut integral de IMMOFINANZ Group.

Responsabilităţile Alinei Necula ca Head of Marketing & Sales în cadrul Adama Group vor rămâne neschimbate. Făcând parte din echipa Adama de peste şapte ani şi preluând în februarie 2013 coordonarea departamentului de Marketing & Vânzări, Alina Necula are o contribuţie importantă în dezvoltarea companiei pe o piaţă emergentă. Orientată permanent spre dezvoltare profesională şi evoluţia companiei, Alina Necula a gestionat operaţiunile de marketing şi vânzări ale companiei atât în perioada de boom, cât şi în timpul crizei.

Scopul numirii şi al acestei structuri descentralizate este atât de a optimiza activitatea de marketing prin intermediul expertizei locale, cât şi de a asigura sinergiile şi eficienţa la nivel de grup.

Alina Necula are o experienţă de peste zece ani în marketing şi vânzări în diverse posturi, având ca domeniu principal de interes domeniul imobiliar.

IMMOFINANZ Group este unul dintre cei mai importanţi dezvoltatori imobiliari şi investitori din România, cu un portofoliu de 83 de proprietăţi, format în cea mai mare parte din clădiri de birouri şi spaţii comerciale, estimat la 964,0 milioane de euro. România ocupă locul al treilea în portofoliul Grupului, cu o cotă de 13,9%, după Rusia, cu 25,2%, şi Austria, cu 19,0%. În noiembrie 2011, IMMOFINANZ Group a achiziţionat Adama, un dezvoltator imobiliar de vârf din Europa de Sud-Est, cu operaţiuni importante pe piaţa rezidenţială din România. Tranzacţia a consolidat operaţiunile IMMOFINANZ Group în domeniul construcţiilor şi al dezvoltărilor rezidenţiale din regiune, în special în România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

30 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9769
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4906
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2932
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9203
Gram de aur (XAU)Gram de aur364.5107

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb