ÎN ACEASTĂ DUPĂ-AMIAZĂ, Circulaţia rutieră se redeschide pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari

Andrei Stan
Companii / 21 martie 2016

Circulaţia rutieră pentru transportul în comun şi pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mică de 3.5 tf. va fi redeschisă astăzi de la ora 16:00, între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila, pe bulevardele Eroilor şi Eroii Sanitari, transmite Metrorex.

"Metrorex, în calitate de beneficiar al lucrărilor aferente Magistralei 5 de metrou, informează publicul despre redeschiderea astăzi, 21 martie 2016, la ora 16:00, a circulaţiei rutiere pentru transportul în comun şi pentru autovehiculele cu sarcina pe osie mai mica de 3.5 tf., între Splaiul Independenţei şi Facultatea de Medicină Carol Davila, pe Bd. Eroilor şi Bd. Eroii Sanitari", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul Metrorex.

Potrivit sursei citate, lucrările au fost finalizate înaintea termenului prevăzut în graficul acţiunilor de punere în siguranţă a zonei, respectiv data de 22 martie 2016.

"Metrorex a întreprins toate demersurile, astfel încât lucrările să fie finalizate înaintea termenului prevăzut în graficul acţiunilor de punere în siguranţă a zonei care prevedea ca data finala de execuţie - 22.03.2016, termen asumat împreună cu specialiştii din domeniu în cadrul şedinţelor organizate la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, şedinţe solicitate de Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) şi Prefectură, cu participarea Inspectoratului de Stat în Construcţii şi cu toate părţile şi instituţiile implicate, inclusiv de către experţii tehnici atestaţi", precizează comunicatul.

De asemenea, Metrorex a solicitat ca, în perioada în care circulaţia de pe Bd. Eroilor a fost restricţionată, să se execute o altă lucrare, respectiv accesul care subtraversează Bd. Eroilor, acces care oricum ar fi necesitat o întrerupere a traficului în această zonă timp de trei luni (perioada fiind prevăzută în proiect şi programată conform graficului general al lucrărilor pentru luna mai 2016), lucru care s-a şi realizat.

"Lucrările dispuse prin documentaţiile tehnice de consolidare, de refacere a sistemului rutier şi a trotuarelor, de iluminat public, marcaje şi semaforizare, pentru redarea traficului rutier pe Bd. Eroii Sanitari, au fost executate şi se poate redeschide circulaţia în zonă", mai arată Metrorex.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb