ÎN COLABORARE CU OMRUK Mergea şi Draganja au fost eliminaţi în primul tur la Gstaad

Ziarul BURSA #Sport / 13 august 2014

imagine preluată de la utilizatorul flickr si.robi

imagine preluată de la utilizatorul flickr si.robi

Românul Florin Mergea şi croatul Marin Draganja au pierdut încă din primul tur al turneului de dublu masculin din Gstaad după ce săptămâna trecută au reuşit să câştige turneul din Hamburg

Miercuri, românul Florin Mergea şi croatul Marin Draganja au debutat în turneul de dublu masculin din Gstaad. Cei doi joacă împreună de câteva luni şi o fac foarte bine, în special la turneele care se desfăşoară pe zgură. La Roland Garros, Florin Mergea şi Marin Draganja au ajuns până în semifinale. Apoi săptămâna trecută cei doi au făcut un turneu foarte bun la Hamburg unde au reuşit să obţină primul titlu împreună. În general ei au făcut turnee bune, reuşind să ajungă la majoritatea turneelor în sferturi sau semifinale. Doar la Wimbledon au fost eliminaţi în primul tur.

Şi la Gstaad lumea aştepta o evoluţie foarte bună, cei doi fiind favoriţii numărul doi ai turneului. Adversari în primul tur a fost perechea formată din austriacul Philipp Oswald şi germanul Dominik Meffert. La casele de pariuri sportive online Florin Mergea şi Marin Draganja au fost consideraţi mari favoriţi, având o cota de 1,36 pentru victorie. Debutul meciului a fost însă foarte slab pentru cei doi deoarece şi-au pierdut serviciul în chiar primul game. Dar au reuşit să revină de la 1-4 şi să egaleze la 5-5, însă până la urmă au cedat setul cu 7-5. Setul doi a avut o altă desfăşurare. S-a mers cap la cap până la 5-5, moment în care Meffert şi Oswald au făcut break-ul şi astfel au câştigat tot cu 7-5 şi acest set. În sferturi, perechea austriaco-germană se va duela cu perechea formată din spaniolul Pablo Andujar şi argentinianul Juan Monaco care a trecut în primul tur în trei seturi de germanii Martin Emmrich şi Christopher Kas.

Pentru eliminarea în primul tur de la Gstaad, Florin Mergea şi Marin Draganja au primit 2240 euro şi nici un punct ATP. Nu este deloc bine pentru cei doi deoarece după succesul de săptămâna trecută de la Hamburg au ajuns pe locul 15 în clasamentul ATP Race şi încă mai sperau să ajungă la Turneul Campionilor. Va fi greu pentru cei doi să ajungă între primii 8 deoarece în următoarea perioadă au loc turneele pe ciment, suprafaţă care nu-i avantajează. Ar mai avea o şansă săptămâna viitoare în Austria la Kitzbuhel unde se joacă pe zgură.

La Gstaad a mai fost prezent în această săptămână încă un jucător român. Este vorba de Victor Hănescu care a participat în turneul de simplu. El a câştigat în 2008 aici la Gstaad singurul său turneu ATP din cariera. Acum în primul tur a avut parte de un adversar puternic, argentinianul Juan Monaco. Primul set a fost echilibrat până la 4-4 când Monaco a făcut break-ul şi a câştigat setul cu 6-4. Şi în setul doi tot argentinianul a fost mai mult la conducere, dar Hănescu a reuşit să revină şi să ducă setul în prelungiri. Dar nu reuşit să ajungă în tie-break, fiind învins cu 7-5. Pentru prezenţa la acest turneu, Victor a primit un cec de 4385 euro.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb