ÎN DATA DE 30 IULIE Acţionarii Chimcomplex sunt convocaţi pentru aprobarea reducerii valorii nominale a acţiunilor

A.I.
Piaţa de Capital / 29 iunie 2021

Acţionarii Chimcomplex sunt convocaţi pentru aprobarea reducerii valorii nominale a acţiunilor

Mâine se votează trecerea companiei din Piaţa AeRO în Piaţa Reglementată a BVB

Acţionarii Chimcomplex Borzeşti (CHOB) sunt convocaţi, la data de 30 iulie, în vederea aprobării reducerii valorii nominale a acţiunilor de la 1,26 de lei la un lei, a anunţat compania printr-un raport publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, acţionarii vor mai avea pe masă aprobarea confirmării/numirii a doi administratori ai societăţii, în condiţiile în care doi din cei cinci membri ai Consiliului de Administraţie al companiei au mandate interimare.

Amintim că mâine are loc o altă adunare a acţionarilor Chimcomplex, în cadrul căreia se va supune la vot trecerea acţiunilor companiei din Piaţa AeRO în Piaţa Principală Reglementată a Bursei de Valori Bucureşti.

Un alt punct de pe ordinea de zi presupune derularea unui program de răscumpărare a cel mult 7,06 milioane de acţiuni (maxim 3% din capitalul social), la un preţ minim egal cu cel din piaţă din momentul efectuării achiziţiilor, dar care nu poate depăşi 15 lei/titlu. Ieri, titlurile CHOB au încheiat sesiunea de tranzacţionare la preţul de 8,4 lei.

"Scopul programului ţine de îndeplinirea obligaţiilor care decurg din Politica de Remunerare aprobată de AGOA din data de 26 aprilie 2021, respectiv distribuirea acţiunilor ca pachete motivaţionale (stock option plan) administratorilor şi managerilor care vor opta pentru această formă de remuneraţie variabilă, precum şi reducerea capitalului social prin anularea acţiunilor", menţionează compania.

Chimcomplex, companie controlată de către omul de afaceri Ştefan Vuza, are o capitalizare bursieră de circa două miliarde de lei.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Convocatorul este incomplet.AGEA trebuie sa aprobe ce se întâmplă cu fractiile de acțiuni, prețul de răscumpărare etc.

    vom vedea o alta companie trecuta de pe aero pe principal dar care isi pastreaza apucaturile de aero stil bittnet? Ca daca va fi ca superba firma de it ....mai bine ne lipsim. Ideea e sa ajunga pe principal firme ....de principal....si sa nu se transforme principalul intr-o mlastina tip aero

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb