În Grecia, vaccinarea anti-COVID-19 va deveni obligatorie pentru persoanele peste 60 de ani

G.U.
Miscellanea / 30 noiembrie 2021

În Grecia, vaccinarea anti-COVID-19 va deveni obligatorie pentru persoanele peste 60 de ani

Prim-ministrul Greciei, Kyriakos Mitsotakis, a declarat astăzi că vaccinurile împotriva COVID-19 vor deveni obligatorii pentru persoanele cu vârsta peste 60 de ani, în contextul necesităţii instituirii unor restricţii suplimentare pentru a ţine sub control propagarea coronavirusului, informează AFP, conform Agerpres.

''Grecii de peste 60 de ani trebuie să se programeze pentru prima doză de vaccin până pe 16 ianuarie'', a spus premierul într-o declaraţie în consiliul de miniştri.

''Vaccinarea acestora este de acum încolo obligatorie'', a adăugat acesta.

Măsura trebuie să fie aprobată şi printr-un vot în parlament, a adăugat premierul.

Peste 500.000 de greci cu vârsta peste 60 de ani refuză în continuare să se vaccineze, ajungând deseori la spital şi ''îngreunând tratarea altor boli grave'', a declarat Mitsotakis.

Persoanele care vor refuza în continuare să se vaccineze vor trebui să plătească o amendă lunară de 100 de euro, a adăugat el.

''Este vorba despre o măsură de protecţie, nu de pedeapsă'', a declarat Mitsotakis.

Vaccinurile, testele şi distanţarea socială ''sunt răspunsul, nu lockdown-ul'', a mai spus el.

Guvernul nu a dat curs apelurilor experţilor sanitar i favoarea unor măsuri de protecţie suplimentare şi a adoptării unor restricţii de circulaţie, chiar şi în rândul persoanelor vaccinate în apropierea sărbătorilor de sfârşit de an.

Pandemia a făcut peste 18.000 de decese în Grecia, unde rata mortalităţii a crescut accentuat în noiembrie. Peste 650 de persoane sunt internate la terapie intensivă pe teritoriul ţării.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. 500.000 de greci cu vârsta peste 60 de ani refuză în continuare să se vaccineze, ajungând deseori la spital şi ''îngreunând tratarea altor boli grave''

    Acest nazist imbecil insinueaza ca cei neintepati sunt vinovati. Asta se refera la tratarea altor boli, alti imbecili ii gasesc vinovati de neintepati pentru altele.  

    1. ...si ai facut buba la cap?

    1.In cazul unui virus vaccinarea este singura solutie. PUNCT

    2.Problema este ca NU AVEM VACCIN ACUM> Avem facaturi care baga banii in pusculitele companiilor farmaceutice internationale + tot lantul conex. 

    De ce nu avem vaccin  

    a.Vaccinati cotacteaza in continuare boala.poftim ??????Si o dau mai departe!!!!!!! 

    b.Facaturile de pe piata aduc un nr. de "anticorpi" care scade dupa ceva luni-daca asa era si la poliomelita, vai de noi... 

    c.orice mutatie gen omicron necesita -acum- un nou vaccin, poftim???? 

    etc.. 

    DECI de ce mai punem de certificat verde albastru ...daca vaccinati i-au si dau ,e adevarat ca mai usor pentru cei care i-au facaturile asa zise vaccinuri acum, dar cu ce pret ? 

    1.Scapa ei mai usor , ok bila alba 

    2.Scade presiunea pe sistemul de sanatate , ok bila alba. 

    3.Dar vaccinati posesori de certificat verde si LIBERTATE de MISCARE I-au virusul si il dau mai departe ca ne relaxam si masca e "injositoare" ... 

    De aici TOATE mutatiile care intervin , VEZI Omicron -de se intreaba unul altul de ce ATATA gramada de mutatii si de ce apare unde nu trebuia sa apara conform "oamenilor de stiinta" , vaccinatilor acum cu facaturile existente, etc.-- 

    ca cei nevaccinati care dau in primire NU mai TRANSMIT nimic imbecililor. 

    Si atunci puneti presiune pe facatorii de vaccinuri sa faca un VACCIN ADEVARAT, lasati minciunile si prostia -aducatoare de bani dar si de moarte. 

    SAU omorati pe cei vulnerabili cu prostiile si manipularile globalizate si bagati banii in buzunar  

    PS 

    La ce naiba certificate si izolare daca in UE DESCHIDEM CURTEA PENTRU TOTI MIGRANTII DIN LUME ,nu ca nu trebuie si ei ajutati , dar ei sunt imuni la virus ??? 

    Asadar cu cetatenii UE ne stergem la ---- 

    Fara Craciun ca asa zice Comisia Europeana , fara mama . fara tata tot ea zice , ce noroc pe noi!!!! 

     

    Vaccinul care sa rezolve lucrurile instant si definitiv nu exista si posibil sa nu apara inca mult timp de acum inainte.

    Masurile aplicate in zona Asiei si Australiei sunt mult mai corecte din punct de vedere epidemiologic dar in Europa ca si in alte zone ale lumii, politicienii au luat alte decizii considerand ca pot impaca costurile pandemiei cu mentinerea popularitatii. Deocamdata nu au reusit decat sa arate ca niste diletanti care tot promit luminita de la capatul tunelului si apoi se contrazic prin introducerea a noi masuri restrictive cand apare un nou val de infectari. 

    E vina lor ca vor sa pastreze puterea sau a populatiei care ii voteaza doar pe cei care le spun ce le place sa auda? Populismul e in floare. 

    Profesionistii, politicienii si partidele care au cerut masuri coerente sunt linsati mediatic si amenintati de armate de troli si oameni de bine care umplu pietele dupa ce cu doua cautari pe Google au impresia ca si-au luat doctoratul in epidemiologie. 

    Daca politicienii si votantii din lumea libera, vaccinati si nevaccinati, aveau curajul sa ia masurile luate de China nu se ajungea la pandemie. Virusului nu ii pasa de frustrarile, drepturile ori libertatile nimanui, este programat sa se inmulteasca si o face ori de cate ori i se ofera ocazia.

    Asa ca, hai sa comentam la nesfarsit subiecte la care nu ne pricepem si sa fim contra la orice ca sunt noile semne de distinctivitate, sa fentam regulile ori sa le aplicam ca smecherii si la urma sa ne vaitam ce rau ne este si neaparat, dar neaparat, sa nu cumva sa uitam sa dam vina pe altii. 

    1. Este simplu, te încui în casa, asculti de dimineata pana seara ce delireaza specialistii jurma, limbri si chereches, numeri zilnic mortii si infectatii si astepti ca 'lumea libera' sa treaca la masurile din Coreea de nord si China. Când vei deveni un cod QR cuminte, vei putea lupta contra încalzirii globale, a urmatorilor virusi care pândesc, blackout si tot ce mai 'descopera' minţile demenţilor care se gândesc zilnic la binele tuturor oamenilor.

    In Europa, ecuatia politico-sociala s-a simplicat la maxim, in sensul urmator: ori bestiile de politruci supusi Ocultei reusesc sa impuna sclavia si Holocaustul impotriva cetatenilor de rand, ori acestia din urma reusesc sa se rascoale si sa masacreze bestiile! Alta cale nu mai exista!

    Saracii greci.

    S-au vaccinat complet 73% dintre adulti si tot nu pot stapani valul 4/5. De peste 20 de zile sunt la aproape 7000 de cazuri zilnice (adica vreo 13 000 daca am raporta la Romania), pe un platou in care este evident ca nu testeaza suficient pentru a gasi adevaratul varf. 

    Premierul tampit declara ca mai sunt 500 000 de seniori nevaccinati. Iar acestia se pot infecta (nu de la nevaccinati, ca nu mai sunt chiar asa de multi) de la vaccinati si pot sufoca sistemul medical.

    Implicit, se recunoaste esecul vaccinarii daca nici la aproape 80% societate vaccinata nu se poate controla raspandirea virusului. 

    1. Statisticile deceselor in exces din Grecia la 65+ ani arata surprinzator de bine. De coerent.

      In 2021, 12000 decese in exces fata de media 2015-19. Din care, la orice varsta, 10 000 pot fi decese Covid, iar 3000 au fost externati de la ATI (si probabil morti cateva luni mai tarziu). Se stie ca cel putin 90% dintre cei spitalizati sunt varstnici. 

      De ce zic "surprinzator de bine"? Pentru ca nu arata deloc ca in tarile fara coruptie, ca in Scotia, Danemarca, Germania. Asta ma face sa cred ca multi, dar multi greci s-au vaccinat la chiuveta. Dar multi, cate fire de iarba. 

      Daca ne uitam si pe valul de decese, desi 73% dintre adulti 18+ sunt deja vaccinati complet, decesele Covid din valul 4/5 sunt peste cele din valul 2. Cum este posibil asta? Chiuveta.

      Insa, nu au fenomenele discutate in alte tari, la fel de serioase: spitale de cardiologie asaltate, decese in exces dar non-covid. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb