ÎN LOCUL LUI PETRE LĂZĂROIU: Fostul consilier prezidenţial Simina Tănăsescu, numită judecător la CCR

M.I.
Politică / 6 mai 2019

Simina Tănăsescu (Sursă foto: Twitter)

Simina Tănăsescu (Sursă foto: Twitter)

Fostul consilier prezidenţial Simina Tănăsescu a fost numită astăzi judecător la Curtea Constituţională, în locul lui Petre Lăzăroiu, printr-un decret semnat de preşedintele Klaus Iohannis.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat astăzi, 6 mai a.c., decretul privind numirea în funcţia de judecător la Curtea Constituţională a doamnei Elena-Simina Tănăsescu pentru un mandat de 9 ani, începând cu data de 9 iunie 2019", anunţă Preşedinţia, conform News.ro.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. A avut onoare atunci cand si-a depus demisia de la Cotroceni. Cand i s-a trasat misiunea de la Cotroceni sa il santajeze, sa il forteze pe Lazaroiu, judecator CCR, a spus ca "are misiunea ingrata".... Si asa a fost. Atunci s-a facut de ras, Cotroceni-ul a zis ca ea a actionat in nume propriu si i-a acceptat demisia. Nominalizarea de acum ne arata ca nu a actionat in nume propriu ci jegurile de la Cotroceni, securistii din administratie, au pus-o sa faca acea presiune asupra Justitiei.

    Tanasescu are prea multe titluri pentru a fi acceptat MISIUNEA INGRATA. Nu trebuia sa o fi facut. Dar si Daniel Morar a acceptat niste compromisuri cat timp era procuror general. Dupa ce a fost numit la CCR, le-a intors spatele tuturor securistilor din statul paralel. Sa speram ca asa va face si Tanasescu. 

    1. Nu mai avem speranțe , toate au murit și democrația a murit sau nici nu s-a născut în România. Totul e un teatru ieftin pe care unii au început să îl observe. Nu exista justiție liberă totul este controlat politic de către toate partidele sau politicienii aflați la vârful puterii .

    Dupa ce a incercat sa-i arat pisica lui Lazaroiu si batranul ticalos a facut-o cu gratie si dibacie securistica, Simina si-a primit rasplata. Marele impartitor de sinecuri, ficusul de la Cotroceni a mai facut o pomana meritata fostei sale consiliere. Salariu, demnitate, masina cu sofer, pensie speciala. Maine ficusul va face din nou gargara cu satul de drept si lupta impotriva coruptiei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb