ÎN NOIEMBRIE Cea mai mare conferinţă de tehnologie din Europa, programată cu prezenţa fizică

Ziarul BURSA #Miscellanea / 12 august 2021

Cea mai mare conferinţă de tehnologie din Europa, Web Summit, va redeveni un eveniment cu prezenţă fizică, organizat la Lisabona în luna noiembrie a acestui an, după cum au confirmat ieri organizatorii pentru Reuters. Anul trecut, evenimentul a trebuit să fie organizat online din cauza pandemiei de coronavirus.

Directorul general al Web Summit, Paddy Cosgrave, a anunţat încă din toamna anului trecut că locul de desfăşurare a conferinţei, Altice Arena din Lisabona, a fost rezervat deja pentru 2021 şi că se aşteaptă ca următoarea ediţiei să fie una cu prezenţa fizică, potrivit Agerpres.

Ieri, organizatorii conferinţei au subliniat că sunt în contact cu autorităţile sanitare din Lisabona ca să poată organiza un eveniment în siguranţă.

Nu s-a luat încă o decizie dacă purtarea măştilor sau testele vor fi obligatorii, a precizat directorul de comunicare Katherine Farrell, însă locul de desfăşurare al Web Summit este pregătit astfel încât să fie posibilă păstrarea distanţei sociale. În plus, la fel ca anul trecut, anumite părţi din conferinţă vor fi transmise online, a adăugat Farrell.

Conform planurilor actuale ale Guvernului portughez, purtarea obligatorie a măştii în spaţiile exterioare ar urma să fie eliminată în luna septembrie, dar va rămâne în vigoare pentru marile adunări şi spaţiile închise. Aproximativ 71% din populaţia Portugaliei a primit cel puţin o doză de vaccin împotriva Covid, iar 62% are schema de vaccinare completă, potrivit datelor oficiale.

"Suntem extrem de încântaţi să revenim la un eveniment cu prezenţă fizică. Va fi incredibil să vedem din nou cum oamenii discută şi interacţionează faţă în faţă", a declarat directorul general al Web Summit, Paddy Cosgrave, într-un comunicat de presă.

Organizatorii susţin că peste 1.000 de vorbitori şi 1.250 de statr-up-uri şi-au anunţat deja participarea la Web Summit 2021, care este programat să se desfăşoare în perioada 1-4 noiembrie.

La ediţia de anul trecut, organizată integral online, au fost înregistraţi 104.000 de participanţi. În acest an organizatorii se aşteaptă ca peste 40.000 de persoane să participe la conferinţă. Comparativ, la ediţia din 2019 au fost vândute puţin sub 70.500 de bilete.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb