ÎN PRIMELE NOUĂ LUNI Profitul Grawe România a crescut de aproape două ori

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 17 noiembrie 2015

Profitul Grawe România a crescut de aproape două ori

Profitul net obţinut de Grawe România a crescut cu 80% în primele nouă luni ale anului, de la 1,33 milioane de lei în aceeaşi perioadă a anului anterior la 2,4 milioane de lei, în contextul unui declin al primelor brute de 4,7%, la 34,6 milioane lei.

În ianuarie-septembrie anul trecut, compania a înregistrat prime brute de 36,29 milioane lei, potrivit Mediafax. Activele financiare ale companiei au crescut cu 6,48%, ajungând la o valoare de 373,2 milioane lei, se arată într-un comunicat al Grawe.

Daunele plătite clienţilor în cursul anului 2015 însumează 1,55 milioane lei, iar pentru contractele de asigurare de viaţă ajunse la final compania a achitat suma de 4,55 milioane lei.

De asemenea, compania a anunţat că începând de miercuri, 11 noiembrie, Grawe România Asigurare este administrată în sistem dualist, conducerea companiei fiind asigurată de un Consiliu de Supraveghere şi un Directorat.

Preşedintele Consiliului de Supraveghere este Othmar Ederer, vicepreşedinte - Klaus Scheitegel, iar membru este Veronica Malcoci. Othmar Ederer şi Klaus Scheitegel ocupă poziţiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte în cadrul Directoratului Grazer Wechselseitige Versicherug AG, acţionarul majoritar al companiei. Veronica Malcoci este director general al companiei Grawe Carat Asigurări, filiala din Republica Moldova a grupului Grawe.

Directoratul companiei are următoarea componenţă: preşedinte - Paul Swoboda, vicepreşedinte - Monica Spătaru şi membru - Cristian Voicu. Anterior, Paul Swoboda şi Monica Spătaru au făcut parte din Consiliul Director şi Consiliul de Administraţie, iar Cristian Voicu deţinea funcţia de director Asigurări Generale.

Grawe România a optat pentru această formă de administrare în vederea eficientizării procesului de management. Administrarea societăţilor pe acţiuni în sistem dualist permite o distincţie clară între funcţiile de conducere şi cele de control ale directorilor. Atribuţiile de conducere revin Directoratului, iar acesta îşi desfăşoară activitatea sub controlul Consiliului de Supraveghere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb