ÎN PRIMELE PATRU LUNI ALE LUI 2014, LeasePlan România şi-a majorat cifra de afaceri cu 5%

E.D.
Companii / 8 mai 2014

LeasePlan România a înregistrat, la finalul primelor patru luni ale acestui an, o cifră de afaceri de 14,27 milioane de euro, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, anunţă compania într-un comunicat.

Şi în privinţa portofoliului compania a menţionat o creştere de 7,3%, valoarea acestuia ajungând la 78,9 milioane de euro.

Potrivit documentului, la finalul lunii aprilie, numărul total de autovehicule aflate în administrarea LeasePlan era de 9.601, mai mare cu 23,2% faţă de finalul lunii aprilie 2013, compania deţinând o flotă proprie de peste 8.200 de autovehicule.

"Anul trecut piaţa a fost afectată de mai mulţi factori, iar creşterea în domeniul leasingului operaţional a fost una moderată. Cifrele pe care le anunţăm astăzi, primele din 2014, sunt încurajatoare pentru noi prin faptul că vin pe un fond optimist, oferit de statisticile privind evoluţia pietei auto noi (+19% în primul trimestru, conform DRPCIV), dar şi datorită perspectivelor de creştere economică anunţate pentru 2014", a afirmat Bogdan Apahidean, Director General LeasePlan România.

În structura flotei LeasePlan Romania serviciile complete reprezinta 86%, restul fiind serviciile de administrare pentru flote deţinute de către clienţi.

Pentru 2014 LeasePlan România estimează investiţii de peste 35 de milioane de euro care se vor axa pe achiziţia de noi autovehicule, atingând astfel 10.000 de unităţi în administrare.

LeasePlan România are în portofoliu peste 200 de companii, din domenii precum industria energetică, servicii financiare, FMCG etc.

LeasePlan este o companie olandeză care activează în domeniul leasing-ului operaţional şi al managementului de flote auto pentru companii.

Compania are peste 6000 de angajaţi, o flotă de 1,36 millioane de autovehicule multi-brand şi activează în 32 de ţări, atât pe pieţe cu tradiţie în domeniul leasing-ului operational, cât şi pe pieţe noi, în dezvoltare.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb