ÎN PRIMELE ZILE ALE ANULUI 2021 Preţul redus la energie electrică şi liberalizarea pieţei de energie aduc peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas

G.U.
Miscellanea / 8 ianuarie 2021

Preţul redus la energie electrică şi liberalizarea pieţei de energie aduc peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas

Reducerile de preţ şi ofertele garantate pe 1 an (Nova 6+6) şi 2 ani (Nova 24), la nivel naţional, aduc peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas, companie membră a grupului E-INFRA, în primele zile ale anului 2021, conform un unui comunicat de presă al companiei.

Mircea Bica, CEO Nova Power & Gas, a declarat: "Am construit pachete care se bazează pe competitivitate şi simplitate, iar acest lucru se vede în nivelul ridicat de adopţie, chiar din primele zile de la liberalizarea pieţei de energie electrică. Răspunsul favorabil al clienţilor confirmă strategia Nova Power & Gas atât pe piaţa de gaze naturale cât si pe cea de energie eletrică."

Conform comunicatului, topul pachetelor alese de noii clienţi Nova este condus de abonamentul de 12 luni la energie electrică, cu peste 40% dintre opţiuni, urmat de cel de 12 luni la energie electrică şi gaze naturale, ales de un sfert dintre noii clienţi, şi de contractul de 24 de luni de furnizare energie electrică, ales de unul din opt noi utilizatori.

Capitala, urmată de judeţele Cluj şi Braşov, reprezintă zonele care conduc în clasamentul noilor abonamente la contractele de energie electrică.

Nova 6+6 are un preţ fix de 0,245 lei+TVA/kWh în primul semestru de contract şi 0,255 lei+TVA/kWh în a doua jumătate de an. Pachetul este conceput pentru clienţii care caută stabilitate şi previzibilitate pentru o perioadă mai lungă, iar după primele 6 luni contractuale, consumatorii beneficiază de preţul avut în semestrul 2. Nova 24 are un preţ fix 0,265 lei+TVA/kWh, pentru 24 de luni, şi este oferta cu cea mai lungă perioadă de preţ garantat de pe piaţa românească - 2 ani de la semnarea contractului. Ofertele comunicate reprezinta pretul energiei furnizate, fără tarifele aferente reglementate. Indiferent de pachetul ales, noii utilizatori ai serviciilor Nova plătesc doar cât consumă, fără abonamente, taxe ascunse şi costuri suplimentare.

Potrivit sursei citate, liberalizarea pieţei de energie din ianuarie 2021 aduce consumatorului casnic dreptul de a-şi alege furnizorul, fără restricţii. În acest context, Nova Power & Gas a pregătit oferte concurenţiale şi un proces de înrolare exclusiv online, rapid, fără nicio întrerupere în furnizarea energiei electrice, iar întregul transfer de la furnizorul actual la Nova poate fi realizat în siguranţă, fără drumuri inutile.

"Nova Power & Gas a început cu un grup de specialişti, formaţi în companiile mari din domeniul energetic, iar acum devine un jucător esenţial în furnizarea de energie electrică. În ultimii ani, s-au alăturat echipei noastre noi colegi, cu experienţă în arii variate, care ne ajută să furnizăm tot mai multă calitate. Vom continua investiţiile, atât în oameni, cât şi în proiecte noi: producţie de energie din surse regenerabile, distribuţie de gaze naturale, centrale în cogenerare, automatizare şi digitalizare a proceselor. Toate acestea ne vor permite să ne menţinem ofertele cu preţ redus clienţilor Nova Power & Gas", adaugă Mircea Bica.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Liberalizarea nu inseamna preturi mici!

    Urmeaza salturi procentuale la utilitati si consum! 

    Cum vorbin de liberalizare cand se foloseste reteaua construita din bani publici? 

    Ia publicul participant nu are voie sa dea in retea curent prin panouri sau eoliene detiute in siste personal! 

    Vor bubuii preturile la gaze si curent in 1-3 ani in termeni nominali! 

    Nu am auzit sa detina acest grup nici o centrala nucleara, hidrocentrala importanta. Mori de vant si panouri solare ne putem pune si noi in curte. Ori acestia sunt baetii destepti care fac contracte preferentiale cu furnizorii de energie care in loc sa se dezvolte intra in insolventa(vezi hidroelectrica cu ceva timp in urma).

    Daca Nuclearelectrica ar folosi banii din vanzarea energiei la prerul corect nu ar mai avea nevoie de imprumuturi uriase cu dobanzi si scadente de la banci de regula din afara Romaniei pentru constructia reactorelor nefinalizate de mult timp. Dar deja o parte din bani s-au dus pe la Fondul Proprietatea care administraza active importante de la societati romanesti dar nu este edmnistrat de romani. Oare dividentele unde se duc? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
digi.ro
aages.ro
danescu.ro
librarie.net
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

21 Noi. 2024
Euro (EUR)Euro4.9766
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.7317
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3535
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9743
Gram de aur (XAU)Gram de aur405.9099

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Mirosul Crăciunului
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
petreceriperfecte.ro
targuldeturism.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb