ÎN SEZONUL RECE: Articolele pentru încălzirea locuinţei - în topul preferinţelor clienţilor

C.B.
Companii #Construcţii / 22 ianuarie 2020

Articolele pentru încălzirea locuinţei - în topul preferinţelor clienţilor

Românii sunt interesaţi, în perioada de iarnă, în principal de produsele dedicate Sărbătorilor, dar şi de uşile pentru interior, articolele pentru încălzirea locuinţei şi de cele destinate diverselor hobby-uri, conform informaţiilor companiei Hornbach România, transmise Redacţiei noastre.

Mugurel-Horia Rusu, director general al Hornbach România , a declarat: "Cu siguranţă, perioada rece din an este marcată de cumpărăturile dedicate Sărbătorilor de iarnă. Însă românii nu uită, în intervalul noiembrie-februarie, nici de micile proiecte de reamenajare sau decorare din interiorul locuinţei. Astfel, topul produselor cumpărate în acest sezon este dominat de uşile de interior."

Potrivit acestuia, românii aleg, de cele mai multe ori, uşi de interior de culoare albă, modele ce reprezintă aproximativ 35% din totalul produselor vândute din această categorie.

De asemenea, compartiv cu anii anteriori, se poate observa că nuanţele închise, precum negru sau wenge, sunt şi ele înlocuite cu variante în tonuri mai deschise, cum este cazul griurilor.

"Dacă ne gândim la cele mai cerute dimensiuni, modelele de 80 cm, speciale pentru o deschidere de 90 cm a zidului, se situează în topul achiziţiilor realizate de români. Totuşi, clienţii au posibilitatea, în magazinele Hornbach, de a personaliza produsele pe care şi le doresc, în funcţie de dimensiunile atipice ale pereţilor.", a explicat directorul general al Hornbach România.

Totodată, cele mai cumpărate articole, în sezonul rece, sunt caloriferele (radiatoarele) şi centralele termice, alături de o gamă variată de şeminee şi sobe pe lemn. Clienţii manifestă un interes crescut pentru încălzirea electrică în sezonul rece, aceştia cumpărând aeroterme, radiatoare şi sobe electrice.

Printre cele mai accesate servicii în sezonul rece se regăsesc: serviciul de montaj al uşilor de interior conduce, serviciul de croire a perdelelor şi de cel de înrămare a tablourilor.

Mugurel-Horia Rusu a menţionat: "Clienţii care achiziţionează produsele din magazinele noastre şi care optează pentru instalarea profesionistă vor primi o vizită a meşterului în locaţia unde va avea loc montajul, pentru efectuarea măsurătorilor şi stabilirea datei când acesta va fi realizat."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb