ÎN VALOARE DE 5,2 MILIOANE DE LEI Safetech a semnat un contract cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 23 noiembrie 2022

Safetech a semnat un contract cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale

Compania trebuie să livreze către STS echipamente pentru prevenţia, detecţia şi managementul vulnerabilităţilor cibernetice ale sistemelor de comunicaţii Safetech are ca obiectiv transferul în Piaţa Principală a BVB până la finele lunii februarie a anului viitor, conform unui raport recent al societăţii

Dezvoltatorul de soluţii de securitate cibernetică Safetech Innovations (SAFE) a încheiat un contract în valoare de 5,2 milioane de lei fără TVA cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS), conform unui raport la companiei publicat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Obiectul contractului este livrarea de "Echipamente pentru prevenţia, detecţia şi managementul vulnerabilităţilor cibernetice ale sistemelor de comunicaţii şi servicii de formare profesională". Durata contractului este cel mult 150 de zile de la data semnării, conform documentelor publicate de companie la bursă.

Valoarea contractului echivalează cu 22% din cifra de afaceri obţinută de Safetech Innovations anul trecut, de circa 23 milioane de lei. Pentru primele nouă luni ale acestui an, compania a raportat venituri totale din exploatare de 28,3 milioane de lei, în creştere cu 49% faţă de cele din aceeaşi perioadă a anului trecut şi un profit net de 5,3 milioane de lei, o majorare cu 134% comparativ cu rezultatul net din intervalul ianuarie-septembrie 2021.

Acţiunile SAFE au fost listate în ianuarie anul trecut în Piaţa AeRO a BVB. Până la finele lunii februarie a anului viitor, compania are drept obiectiv transferul în Piaţa Principală a bursei noastre, conform unui raport recent al Safetech.

Pe lângă activitatea privind trecerea în Piaţa Principală, în această perioadă, compania se află în cel mai aglomerat trimestru al anului, în care sunt realizate cele mai multe venituri şi care are un impact semnificativ la nivelul profitului. Acest lucru a putut fi observat şi anul trecut, când, în cel de-al patrulea trimestru din 2021, Safetech a generat 43% din cifra anuală de afaceri şi 63% din profitul net, conform companiei.

Victor Gânsac şi Paul Rusu, cei doi fonatori ai dezvoltatorul de soluţii de securitate cibernetică, deţin fiecare câte 39% din Safetech Innovations, companie a cărei evaluare bursieră se ridică la aproximativ 180 milioane de lei.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Are PER-ul mare atat in valoare absoluta cat si comparativ cu alte companii de pe Aero.

    1. e foarte mare si in raport cu proiectiile lor foarte optimiste,vedem la anul dupa ce termina profitul e hartie din fonduri nerambursabile

      in acest sector PER-ul este foarte mare, SAFE e chiar ieftina daca ne uitam pe afara, nu mai comparati mere cu pere

      adevarat ca nu PER e ingrijorator ci fluxurile de numerar extrrm de slabe

      cred in SAFE, este cea mai buna firma de cybersecurity din Romania, consider ca e foarte subevaluata in comparatie cu potentialul si cu ce vad pe afara la companii similare

       

      E practic gratis dar nu gasesc timp oamenii s-o cumpere,viata agitata csf ncsf

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb