ÎNCEPÂND DE MÂINE CFR suplimentează numărul de vagoane ale trenurilor care vor pleca către litoral

G.B
Miscellanea / 15 august 2021

CFR suplimentează numărul de vagoane ale trenurilor care vor pleca către litoral

CFR suplimentează numărul de vagoane al mai multor garnituri de tren care vor pleca luni către litoral din Bucureşti şi alte mari oraşe, pentru a răspunde cerinţelor crescute de traffic, potrivit Digi24.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, trenurile RE 8005, IR 1922, IR 1983, IR 1994 din Bucureşti Nord spre litoral, luni dimineaţă - 16 august, vor fi compuse la capacitatatea maximă admisă din punct de vedere tehnic, ceea ce înseamnă 1.100-1.400 locuri la fiecare tren.

De asemenea, sunt suplimentate şi celelalte trenuri din marile oraşe care circulă spre litoral. De exemplu, dinspre Moldova la trenurile care asigură legătura directă sunt disponibile aproximativ 2.500 locuri.

Trenurile care circulă duminică spre/dinspre litoral, pentru preluarea călătorilor, sunt deja suplimentate cu vagoane la capacitatea maxim tehnic disponibilă.

Recomandările CFR pentru pasageri

CFR îndeamnă călătorii să folosească toate modalităţile de achiziţie a biletelor: online, de pe cfrcalatori.ro, din aplicaţia "CFR Călători mersul trenurilor şi bilete online", de la automatele de bilete din gări sau direct de la casele de bilete şi agenţiile de turism.

Compania menţionează că încearcă să asigure aer condiţionat în toate vagoanele, dar că pot apărea şi situaţii în care răcirea nu va fi în parametri normali, din cauza temperaturilor exterioare extreme de peste 35 de grade Celsius, care se traduc la nivelul şinei şi a cutiei vagonului în 50 de grade Celsius, sau a deschiderii geamurilor. Tot din cauza condiţiilor meteo, este posibil ca viteza să fie redusă în anumite intervale orare şi pe anumite porţiuni de cale ferată.

CFR Călători roagă pasagerii ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre posibilele întârzieri ale trenurilor. În caz de nevoie, în unele trenuri şi în gări personalul feroviar este pregătit să ofere apă călătorilor.

Compania are şi o serie de recomandări pentru pasageri, în special pentru persoanele cu sensibilitate crescută la căldură sau care nu suportă temperaturile ridicate din cauza unor afecţiuni medicale:

-să se hidrateze permanent şi să aibă cel puţin o sticlă cu apă în bagaj;

- să aibă medicaţia necesară în caz de nevoie;

- să alerteze imediat personalul de tren dacă se simt rău în timpul călătoriei sau dacă observă o persoană care are nevoie de ajutor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb