Înscrierile la cea de-a treia ediţie L'Étape Romania by Tour de France au început

Comunicate de presă / 20 iunie

Înscrierile la cea de-a treia ediţie L'Étape Romania by Tour de France au început

L'Étape Romania by Tour de France presented by Decathlon, aflată la cea de-a treia ediţie, se va desfăşura pe 1 septembrie în Bucureşti. Race Village-ul din Piaţa Constituţiei va fi deschis atât participanţilor în competiţie, cât şi însoţitorilor şi spectatorilor. Înscrierile la cea de-a treia ediţie au fost deschise oficial, numărul de locuri fiind limitate. Înscrierea persoanelor cu dizabilităţi este gratuită.

Turul Franţei reprezintă cea mai renumită cursă de ciclism din lume, urmărită în fiecare an cu pasiune de peste două miliarde de fani de pe întreg mapamondul. Evenimentul sportiv devenit legendă a debutat în 1903, iar conceptul L'Étape by Tour de France s-a născut în 1993, din dorinţa de a da o şansă cicliştilor amatori să trăiască această experienţă unică. România s-a alăturat L'Étape by Tour de France în 2022, fiind cea de-a 20-a ţară acceptată în această serie de evenimente la nivel internaţional.

Evenimentul este deschis şi pentru pasionaţii de MTB, iar copiii vor beneficia de un discount de 20%. Cicliştii de performanţă care vor răspunde provocării vor beneficia de un clasament dedicat. Suplimentar, înscrierea persoanelor cu dizabilităţi este gratuită.

"Vă invităm să experimentaţi un eveniment unic, un adevărat festival al ciclismului şi cel mai important eveniment de ciclism din România. Aveţi ocazia să trăiţi emoţia şi provocarea specifice marilor campioni ai Turului Franţei, să vă bucuraţi de traseele spectaculoase şi de atmosfera de sărbătoare, în centrul Capitalei. Mulţumim tuturor autorităţilor şi sponsorilor care ne susţin în realizarea acestui proiect deosebit şi care contribuie la construirea poveştii L'Étape România by Tour de France", declară Tudor Ştefan MOCUŢA, CEO MPG România, organizator al evenimentului.

Traseele, pornind din imediata vecinătate a Pieţei Constituţiei, de pe Bulevardul Unirii, vor străbate artere importante, precum Calea Victoriei, Bulevardul Kiseleff sau Bulevardul Libertăţii, şi vor avea obiective istorice şi de interes, cum ar fi Arcul de Triumf, Palatul Parlamentului, Palatul C.E.C., clădirea impozantă a Primăriei Municipiului Bucureşti, Casa Armatei sau Ateneul Român.

Taxa minimă de participare (Early Bird) valabilă până la finalul zilei de 19 iunie este de 165 lei pentru City Adventure 14 km, 190 lei pentru The Ride 42 km şi 200 lei pentru The Race 85 km.

Sâmbătă, 31 august, se vor ridica kiturile de participare din Piaţa Constituţiei, iar duminică, 1 septembrie, se va da startul în cele trei curse. Celebrul tricou galben (Yellow Jersey), acordat câştigătorilor, simbol al victoriei, excelenţei, pasiunii şi hotărârii, va deveni marea provocare pentru cicliştii participanţi. Primii trei ciclişti amatori clasaţi în cursa The Race 85 km, la feminin şi masculin, se vor califica pentru programul internaţional L'Étape Championship şi vor primi câte o invitaţie de a participa la celebra L'Étape du Tour din Franţa, cea mai renumită competiţie de ciclism din lume dedicată amatorilor.

"Pe 1 septembrie, Bucureştiul va fi gazda celei de-a treia ediţii a L'Étape Romania by Tour de France. Începând cu 2022, pasionaţii de ciclism din România au şansa incredibilă de a trăi o experienţă unică în viaţa lor, în aceleaşi condiţii ca ale Turului Franţei. Drumuri total închise, asistenţă tehnică, susţinerea spectatorilor şi a fanilor pe tot parcursul cursei... tot ce face să te simţi ca un ciclist profesionist!

După două ediţii de succes, L'Étape Romania este acum unul dintre cele mai mari evenimente din regiune şi, cu siguranţă, o cursa de neratat pentru fiecare ciclist pasionat, indiferent dacă este competitor profesionist sau începător. Sunt convins că ediţia 2024 va fi una de succes, cu şi mai mulţi participanţi şi o atmosferă mai energizantă. Mult succes tuturor pentru pregătirea cursei şi ne vedem la start pe 1 septembrie!", a declarat Antoine QUIERS, Project Manager al seriei de evenimente L'Étape by Tour de France - AMAURY SPORT ORGANISATION (A.S.O).

Ziarul BURSA este partener media al Evenimentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb