Interamerican România şi-a sporit anul trecut afacerile cu 30%, mai ales din asigurări de sănătate

F.A.
Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 19 martie 2008

Interamerican România şi-a sporit anul trecut afacerile cu 30%, mai ales din asigurări de sănătate

Interamerican România a afişat, anul trecut, prime brute subscrise de 69,45 milioane lei (20,8 milioane euro), în creştere cu 30% faţă de anul anterior, în special ca urmare a avansului puternic - de 159% - pe segmentul de asigurări de sănătate, a anunţat, marţi, compania.

În 2006, asiguratorul Interamerican România înregistrase prime brute subscrise de 53,16 milioane lei, în creştere cu 14% faţă de anul anterior.

Valoarea primelor brute subscrise pe segmentul asigurărilor de viaţă a crescut anul trecut cu aproximativ 18% faţă de 2006, până la 32,57 milioane lei. Asigurările de viaţă, legate de investiţii, au avansat anul trecut mai rapid ca media pe acest segment, cu 40% faţă de 2006, potrivit datelor companiei, citat de NewsIn.

Pe segmentul asigurărilor generale, Interamerican Asigurări a obţinut, anul trecut, prime subscrise de 36,88 milioane lei, în creştere cu 43% faţă de anul anterior. Din această categorie, asigurările de sănătate au crescut cu 159% faţă de 2006, până la un volum de prime subscrise de 6,74 milioane lei. Reţeaua de sănătate a Interamerican, care include şi primul spital privat din România "Euroclinic", are în prezent peste 130 de furnizori de servicii medicale, cu peste 1.750 de medici generalişti şi specialişti, şi asigură acoperire pentru toate oraşele importante ale ţării, se arată în comunicat.

"Succesul pe piaţa pensiilor private contribuie şi el, în mod decisiv, la trecerea grupului Interamerican într-un alt stadiu al dezvoltării", a declarat şeful Eureko în România şi director executiv al Interamerican România Insurance Company SA, Frans van der Ent.

Interamerican Fond de Pensii, divizia de pensii private a grupului, ocupă locul al cincilea pe piaţa pensiilor private după repartizarea aleatorie, cu 263.979 de clienţi şi o cotă de piaţă de 6,35%

Compania de asigurări Interamerican România a intrat pe piaţa românească, în 1995, ca subsidiară a companiei elene Interamerican, preluată, în 2001, de grupul financiar olandez Eureko Group BV.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb