Internet fix de 10 Gbps pentru companiile din Bucureşti şi Constanţa prin Orange Business Services

S.B.
Miscellanea / 17 noiembrie 2021

Internet fix de 10 Gbps pentru companiile din Bucureşti şi Constanţa prin Orange Business Services

Orange Business Services, divizia de business a Orange România, oferă acum viteze de 10 Gbps prin serviciul Dedicated Internet Access (DIA) pentru companiile din Bucureşti şi Constanţa, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

DIA este soluţia de internet garantat Orange Business Services livrată la cheie companiilor medii şi mari, cu unul sau mai multe sedii - echipamentele şi suportul necesare pe parcursul utilizării serviciului sunt incluse în abonamentul de business lunar.

Alături de tehnologiile tradiţionale dedicate soluţiilor de tipul DIA, Orange Business Services foloseşte acum şi tehnologia inovatoare XGS-PON, capabilă să livreze viteze de până la 10 Gbps. XGS-PON este un standard îmbunătăţit pentru comunicaţii în reţelele optice pasive, care permite viteze superioare şi simetrice de acces faţă de generaţiile anterioare. Noua tehnologie este disponibilă prin reţeaua de fibră optică dedicată clienţilor business în Bucureşti şi, parţial, în Constanţa, iar raza de acoperire va fi extinsă treptat în ţară.

"În ultimul an şi jumătate, în care nevoia de acces la connectivitate a crescut semnificativ, Orange Business Services a dovedit că este partenerul tehnologic de încredere al business-urilor din România prin serviciile noi aduse pe piaţă şi prin inovaţiile la nivel de reţea. În martie, am lansat în premieră în România o soluţie de Wi-Fi 5G la punct fix, menită să ofere viteze superioare în zonele fără fibră optică. Acum, divizia de business a Orange confirmă calitatea de leader pe piaţă în calitatea şi acoperirea reţelei, dar şi în implementarea celor mai noi şi inovatoare tehnologii de comunicaţii lansând naţional benzi de până la 10 Gbps prin fibră optică, pentru a susţine mai departe nevoile de conectivitate şi de digitalizare din mediul public şi privat." - Florin Popa, director business to business Orange România

Serviciul DIA de la Orange Business Services asigură companiilor o conexiune rapidă, permanentă şi sigură la internet, cu lăţimi de bandă simetrică garantată de până la 10 Gbps şi tehnologii MPLS. În funcţie de zonă şi de lăţimea de bandă care răspunde nevoilor specifice de business, soluţia poate fi implementată prin fibră optică sau tehnologii radio.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb