Investiţie de 100.000 de euro într-un nou concept de beauty

A.T.
Miscellanea / 21 aprilie 2021

Investiţie de 100.000 de euro într-un nou concept de beauty

O antreprenoare de 24 de ani din Bucureşti, Alexandra Vasile, a investit în plină pandemie 100.000 de euro într-o afacere inedită pe piaţa din România - comerţ cu minifrigidere pentru cosmetice. Ȋncă din luna februarie, prima lună de funcţionare, compania a ȋnregistrat vânzări de peste 8.000 de euro (circa 10.000 lei pe săptămână) numai din vânzările generate prin social media. Alexandra Vasile are în plan să intre cu acest produs pe piaţa de retail unde estimează că, ȋn doar şase luni, îşi va recupera investiţia.

Alexandra Vasile, fondatoarea Meloni Care, a declarat: "Am crescut într-o familie de antreprenori care mi-a oferit încredere şi curaj. Am fost învăţată să caut oportunităţi în orice tip de situaţie. Acesta a fost motivul pentru care, atunci când am descoperit conceptul de minifrigidere cosmetice în străinătate, în loc să îl cumpăr doar pentru mine, m-am decis să îl aduc pe piaţa din România".

Unul dintre cele mai importante beneficii ale aparatului este sistemul său termo-electric care răceşte până la 5-10°C, în doar două ore. Persoanele care doresc să îşi depoziteze şi să îşi conserve produsele cosmetice preferate, la temperaturi optime care nu îngheaţă, vor beneficia mai mult timp de proprietăţile acestora.

Alexandra Vasile a precizat: "Meloni Care se adresează femeilor care doresc să îşi îmbunătăţească rutina de îngrijire. În timp ce clientele noastre consideră minifrigiderele un accesoriu inovator, care îmbină utilul cu plăcutul, clienţii de sex masculin au relatat că au cumpărat produsul pentru a-l oferi cadou persoanei dragi. Vânzările au fost generate atât prin website-ul nostru, prin ajutorul prezenţei în social media, cât şi direct din saloanele de înfrumuseţare din România. Perspectivele pentru viitorul apropiat sunt să diversificăm gama de produse, pentru a suplini nevoile pieţei, deoarece industria de beauty este în continuă creştere".

Potrivit antreprenoarei, specialiştii au demonstrat că efectul "de rece" este benefic pentru tenul inflamat sau iritat. Măştile, cremele şi loţiunile tonice îşi vor păstra calităţile ingredientelor pentru mai mult timp, reducându-se astfel riscul de apariţie a bacteriilor. O a doua caracteristică ce aduce plusvaloare acestui produs este funcţia sa adiţională de încălzire, de până la 50-65°C, aspect care facilitează depozitarea şi încălzirea prosoapelor faciale, a uleiurilor pentru masaj şi a cerii depilatoare. Acest sistem performant recomandă produsul premium pentru a fi folosit în unităţi profesionale, precum saloanele specializate de cosmetică şi înfrumuseţare, în hoteluri sau alte unităţi de turism balnear şi servicii SPA.

Minifrigiderele au un aspect modern, sunt uşor de transportat şi de depozitat, având o greutate de două kilograme. Aparatul nu consumă mult curent, are o capacitate de aproximativ patru litri şi vine în dotare cu un încărcător de maşină, ceea ce îl face multifuncţional, pentru că permite inclusiv răcirea alimentelor sau băuturilor, la drum lung. În prezent, Meloni Care are în gama sa trei colecţii: minifrigidere de cosmetică, globuri de masaj cu antigel în interior, care păstrează răceala în timpul masajului şi accesorii de masaj din piatră naturală.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb